TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Промоција на книга и филм во Кафе кино: “Скопски блуз…” и “Во четири ѕида” на Скопско лето

Вечер - 12.07.2018

“Скопски блуз и други песни од Македонија” од Имануел Мифсуд од Малта е книгата која ќе биде промовирана утре (13 јули) со почеток од 11 часот во градската кафеана „Пелистер“ во Скопје, а во рамки на “Скопско лето“.

Промоцијата на книгата „Скопски блуз и други песни од Македонија“ на „Скопско лето“

Република - 12.07.2018

Промоцијата на книгата „Скопски блуз и други песни од Македонија“ на Имануел Мисфурд – Малта, која ќе се одржи утре, 13.07.2018, петок, во Градската кафеана „Пелистер“ со почеток во 11 : 00 часот.

Промоција на книгата „Скопски блуз и други песни од Македонија“

Макфакс - 13.07.2018

Промоцијата на книгата „Скопски блуз и други песни од Македонија“ на Имануел Мисфурд – Малта ќе се одржи денеска во градската кафеана „Пелистер“ со почеток во 11 часот. Издавач е „Академски печат“, а промотор на книгата е Данило Коцевски.