TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Славната глумица отворено проговори: "Привилегија е да се биде мајка, но сепак многу е тешко да се воспита дете"

Точка - 12.01.2019

Глумицата Кира Најтли стана мајка пред три години, а сега отворено проговори за мајчинството истакнувајќи дека е тешко да се биде мајка и да се воспита дете. Популарната британската глумица ја игра главната улога во филмот "Colette" кој е снимен ...

Кира Најтли: Мајчинството е привилегија, но одгледувањето дете е тешко

Кајгана - 12.01.2019

Познатата актерка Кира Најтли проговори отворено за мајчинството, истакнувајќи колку е тешко да се биде мајка и да се одгледа дете. Таа стана мајка пред 3 години, кога ја роди ќеркичката Еди.

Кира Најтли ги откри предизвиците што ги очекуваат жените по породувањето

Макфакс - 11.01.2019

Кира Најтли одлучи да ја сподели суровата реалност на мајчинството со целиот свет. Таа тврди дека жените треба да бидат пофалени за „емоционалниот и физичкиот маратон” низ кој минуваат кога добиваат деца.

Кира Најтли: Мајчинството е привилегија, но одгледувањето дете е тешко

Локално - 12.01.2019

Познатата актерка Кира Најтли проговори отворено за мајчинството, истакнувајќи колку е тешко да се биде мајка и да се одгледа дете. Таа стана мајка пред 3 години, кога ја роди ќеркичката Еди.