TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Дали миленичињата треба да спијат во вашиот кревет? Ви носиме предности и недостатоци!

ТВ21 - 01.10.2023

Ако сте љубител на животни, веројатно не сте размислувале два пати да го оставите вашето домашно милениче да спие во вашиот кревет. Всушност, според истражувањата, се проценува дека половина од сопствениците на кучиња во Америка спијат со своите ...

Дали миленичињата треба да спијат во вашиот кревет? Ви носиме предности и недостатоци!

Zoom - 01.10.2023

реклама Ако сте љубител на животни, веројатно не сте размислувале два пати да го оставите вашето домашно милениче да спие во вашиот кревет. Всушност, според истражувањата, се проценува дека половина од сопствениците на кучиња во Америка спијат со ...