TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бројот на разводи во пораст кај двојките во карантин поради коронавирусот

Макфакс - 25.03.2020

Барањата за развод вртоглаво се зголемуваат кај паровите во карантин поради коронавирусот и кај двојките под финансиски стрес, тврдат врвните адвокати за бракоразводни парници кои забележале пораст од 50 отсто на барања од потенцијални клиенти, ...

Бројот на разводи во пораст кај двојките во карантин поради коронавирусот

Н.Македонија - 25.03.2020

Барањата за развод вртоглаво се зголемуваат кај паровите во карантин поради коронавирусот и кај двојките под финансиски стрес, тврдат врвните адвокати за бракоразводни парници кои забележале пораст од 50 отсто на барања од потенцијални клиенти, ...

Корона разводи- Уживаа во зафатен живот, сега се затворени во карантин и тешко им е заедно, зголемен број на разводи по ...

ММС - 25.03.2020

Врвните адвокати за бракоразводни парници забележуаат пораст од 50 отсто на барања од потенцијални клиенти, пренесува весникот „Њујорк пост“. Медиумите пренесуваат дека зголемувањата за барање за развод се забележуваат кај паровите кои се во ...

Расте бројот на разводи кај паровите кои се во карантин поради коронавирусот, на што се должи тоа?

Курир - 26.03.2020

Барањата за развод вртоглаво се зголемуваат кај паровите во карантин поради коронавирусот и кај двојките под финансиски стрес, тврдат врвните адвокати за бракоразводни парници кои забележале пораст од 50 отсто на барања од потенцијални клиенти, ...

Расте бројот на разводи кај паровите кои се во карантин поради коронавирусот, на што се должи тоа?

Пулс24 - 26.03.2020

Барањата за развод вртоглаво се зголемуваат кај паровите во карантин поради коронавирусот и кај двојките под финансиски стрес, тврдат врвните адвокати за бракоразводни парници кои забележале пораст од 50 отсто на барања од потенцијални клиенти, ...