TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДЗС: Досега попишани 1.037.309 лица, 323.286 домаќинства и 438.705 станови

PressingTV - 20.09.2021

Државниот завод за статистика информира дека вкупно 1.037.309 лица, 323.286 домаќинства и 438.705 станови се попишани заклучно со 20:00 часот вчера. Според податоците, можноста за самопопишување на лица во странство досега ја искористиле 193.370 ...

Попишани над милион граѓани до 15 часот

Frontline

Попишани над еден милион граѓани

Слободен Печат

Попишани повеќе од еден милион граѓани

Lider

Попишани над милион граѓани

Скопје1

Попишани над еден милион граѓани

Zoom

Попишани над еден милион граѓани

Сител

Либертас Канал5 Скопје24 МКД Независен Опсервер Фокус Телма