TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Европските медиуми пишуваат за цензурата врз „Република“ и „Пресинг ТВ“ од страна на Владата

Република - 03.02.2023

Цензурата врз „Република“ и „Пресинг ТВ“ стигна и до седиштето на ЕУ. Медиумите во Брисел пишуваат за селективниот пристап на Владата во Скопје врз медиумите кои не известуваат по нивната наредба.

„Brussels Morning“ пишува за цензурата која Владата ја прави на медиуми во Македонија

Курир - 03.02.2023

Информациите за цензурата врз македонски медиуми, стигна и до седиштето на ЕУ. Медиумите во Брисел пишуваат за селективниот пристап на Владата во Скопје врз медиумите кои не известуваат по нивната наредба.

„Brussels Morning“ пишува за цензурата на Владата врз медиуми во Македонија

Нетпрес - 03.02.2023

Информациите за цензурата врз македонски медиуми, стигна и до седиштето на ЕУ. Медиумите во Брисел пишуваат за селективниот пристап на Владата во Скопје врз медиумите кои не известуваат по нивната наредба.

Цензурата врз „Пресинг ТВ“ и „Република“ главна вест во европските медиуми (Ф0Т0)

PressingTV - 03.02.2023

Цензурата врз „Република“ и „Пресинг ТВ“ стигна и до седиштето на ЕУ. Медиумите во Брисел пишуваат за селективниот пристап на Владата во Скопје врз медиумите кои не известуваат по нивната наредба.

„Brussels Morning“ пишува за цензурата на Владата врз медиуми во Македонија

MakPress - 04.02.2023

Информациите за цензурата врз македонски медиуми, стигна и до седиштето на ЕУ. Медиумите во Брисел пишуваат за селективниот пристап на Владата во Скопје врз медиумите кои не известуваат по нивната наредба.