TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најмалку девет цивили загинаа во воздушен напад во источен Авганистан

А1 On - 22.07.2019

Најмалку девет цивили загинаа во воздушен напад врз источната авганистанска провинција Логар, соопштија денеска локалните власти, пренесе ДПА. Меѓу загинатите во инцидентот, што се случи рано утринава во областа Бараки Барак, има и шест деца, за ДПА ...

Шест деца загинаа во воздушен напад во источен Авганистан

+инфо - 22.07.2019

Најмалку девет цивили загинаа во воздушен напад врз источната авганистанска провинција Логар, соопштија денеска локалните власти, пренесе ДПА. Меѓу загинатите во инцидентот, што се случи рано утринава во областа Бараки Барак, има и шест деца, за ДПА ...

Најмалку девет цивили загинаа во воздушен напад во источен Афанистан

Опсервер - 22.07.2019

Најмалку девет цивили загинаа во воздушен напад врз источната авганистанска провинција Логар, соопштија денеска локалните власти, пренесе ДПА. Меѓу загинатите во инцидентот, што се случи рано утринава во областа Бараки Барак, има и шест деца, за ДПА ...

Најмалку девет цивили загинаа во воздушен напад во источен Авганистан

Сител - 22.07.2019

Најмалку девет цивили загинаа во воздушен напад врз источната авганистанска провинција Логар, соопштија денеска локалните власти, пренесе ДПА. Меѓу загинатите во инцидентот, што се случи рано утринава во областа Бараки Барак, има и шест деца, за ДПА ...