TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Каталонската активистка Клара Понсати ѝ се предаде на британската полиција

Р.С.Европа - 14.11.2019

Клара Понсати, поранешната каталонска регионална министерка за образование и една од највлијателните личности меѓу активистите за каталонска независност, ѝ се предаде на британската полиција.

ШПАНИЈА БАРА ЕКСТРАДИЦИЈА: Поранешната каталонска министерка за образование се предаде на британската полиција

Слободен Печат - 14.11.2019

Таа ќе биде предадена на судот во текот на денот, кој ќе го разгледа нејзиното условно пуштање на слобода. Поранешната каталонска претставничка Клара Понсати денеска и се предаде на британската полиција.

Поранешната каталонска министерка за образование и се предаде на британската полиција

+инфо - 14.11.2019

Шпанија по Понсати распиша потерница поради учество во организирањето на референдум за независноста на Каталонија. Поранешната каталонска претставничка Клара Понсати денеска и се предаде на британската полиција.

Поранешната каталонска министерка за образование и се предаде на британската полиција

А1 On - 14.11.2019

Поранешната каталонска претставничка Клара Понсати денеска и се предаде на британската полиција. Шпанија по Понсати распиша потерница поради учество во организирањето на референдум за независноста на Каталонија.

Поранешната каталонска министерка за образование и се предаде на британската полиција

Нетпрес - 14.11.2019

Поранешната каталонска претставничка Клара Понсати денеска и се предаде на британската полиција. Шпанија по Понсати распиша потерница поради учество во организирањето на референдум за независноста на Каталонија.

Поранешната каталонска министерка за образование и се предаде на британската полиција

Вечер Прес - 14.11.2019

Поранешната каталонска претставничка Клара Понсати денеска и се предаде на британската полиција. Шпанија по Понсати распиша потерница поради учество во организирањето на референдум за независноста на Каталонија.

Поранешната каталонска министерка за образование и се предаде на британската полиција

Опсервер - 14.11.2019

Поранешната каталонска претставничка Клара Понсати денеска и се предаде на британската полиција. Шпанија по Понсати распиша потерница поради учество во организирањето на референдум за независноста на Каталонија.

Поранешната каталонска министерка за образование и се предаде на британската полиција

MakPress - 14.11.2019

Поранешната каталонска претставничка Клара Понсати денеска и се предаде на британската полиција. Шпанија по Понсати распиша потерница поради учество во организирањето на референдум за независноста на Каталонија.

Поранешната каталонска министерка за образование и се предаде на британската полиција

Либертас - 14.11.2019

Поранешната каталонска претставничка Клара Понсати денеска и се предаде на британската полиција. Шпанија по Понсати распиша потерница поради учество во организирањето на референдум за независноста на Каталонија.