TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид: СДСМ и Заев застанаа на патот на иднината на младите и развојот на образованието во Охрид

Курир - 24.01.2020

СДСМ и Зоран Заев застанаа на патот на иднината на младите и развојот на образованието во Охрид и Македонија, ова денеска преку соопштение до јавноста го истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Охрид.

ВМРО-ДПМНЕ ОК Кавадарци: СДСМ се фали со проекти на ВМРО-ДПМНЕ од предизборната програма

Курир - 24.01.2020

Општинската организација на СДСМ Кавадарци ги манипулира вработените во детските градинки, ова денеска преку прес-конференција го истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Кавадарци. -Држејќи прес конференции и фалејќи се со проекти дека владата на СДСМ ги ...

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп: Јавната институција детски градинки „Наша иднина“ во Прилеп ја тресат низа скандали

Курир - 24.01.2020

ВМРО-ДПМНЕ ОК Прилеп денеска преку прес-конференција потенцира дека директорот на детските градинки во Прилеп ја тресат низа скандали. -Согласно Законот за вработени во јавниот сектор, во организација со 300 вработени, директорот смее да вработи ...

СДСМ се фали со проекти на ВМРО-ДПМНЕ од предизборната програма

Нетпрес - 24.01.2020

Општинската организација на СДСМ Кавадарци ги манипулира вработените во детските градинки, ова денеска преку прес-конференција го истакнуваат од ВМРО-ДПМНЕ ОК Кавадарци. -Држејќи прес конференции и фалејќи се со проекти дека владата на СДСМ ги ...

Прилепската ВМРО ДПМНЕ обвини за незаконски вработувања

Тера - 24.01.2020

Прилепската ВМРО ДПМНЕ денеска обвини за незаконски вработувања во градинки во Прилеп. „Согласно Законот за вработени во јавниот сектор, во организација со 300 вработени, директорот смее да вработи само 3 лица со договор на дело.