TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Истражување: Дури 38 отсто од граѓаните на Европската унија не патувале во 2022 година

Бизнис Вести - 20.02.2024

Граѓаните на Европската унија, пред се на возраст над 65 години, но и оние меѓу 15 и 25 години, во 2022 година не отишле на ниту едно туристичко патување. Истражувањето на Евростат покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години не ...

Дури 38 отсто од граѓаните на Европската унија не патувале во 2022 година

Курир - 20.02.2024

Истражувањето на Евростат покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години не отишле на патување со најмалку едно ноќевање надвор од дома од лични причини. Граѓаните на Европската унија, пред се на возраст над 65 години, но и оние ...

Истражување: Дури 38 отсто од граѓаните на Европската унија не патувале во 2022 година

Локално - 20.02.2024

Граѓаните на Европската унија, пред се на возраст над 65 години, но и оние меѓу 15 и 25 години, во 2022 година не отишле на ниту едно туристичко патување. Истражувањето на Евростат покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години не ...

Истражување: Дури 38 отсто од граѓаните на Европската унија не патувале во 2022 година

Бриф - 20.02.2024

Граѓаните на Европската унија, пред се на возраст над 65 години, но и оние меѓу 15 и 25 години, во 2022 година не отишле на ниту едно туристичко патување. Истражувањето на Евростат покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години не ...

Дури 38 отсто од граѓаните на ЕУ не патувале во 2022 година

Факултети - 20.02.2024

Граѓаните на Европската Унија, пред сѐ, на возраст над 65 години, но и оние меѓу 15 и 25 години, во 2022 година не отишле на ниту едно туристичко патување. Истражувањето на „Евростат“ покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години ...

Истражување: Дури 38 отсто од граѓаните на Европската унија не патувале во 2022 година

Рацин - 20.02.2024

Граѓаните на Европската унија, пред се на возраст над 65 години, но и оние меѓу 15 и 25 години, во 2022 година не отишле на ниту едно туристичко патување. Истражувањето на Евростат покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години не ...

Дури 38 отсто од граѓаните на ЕУ не патувале во 2022 година

Слободен Печат - 20.02.2024

Граѓаните на Европската унија, пред се на возраст над 65 години, но и оние меѓу 15 и 25 години, во 2022 година не отишле на ниту едно туристичко патување. Истражувањето на Евростат покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години не ...

Дури 38 отсто од граѓаните на Европската унија не патувале во 2022 година

Нетпрес - 20.02.2024

Граѓаните на Европската унија, пред се на возраст над 65 години, но и оние меѓу 15 и 25 години, во 2022 година не отишле на ниту едно туристичко патување. Истражувањето на Евростат покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години не ...

Истражување: Дури 38 отсто од граѓаните на Европската унија не патувале во 2022 година

Канал5 - 20.02.2024

Граѓаните на Европската унија, пред се на возраст над 65 години, но и оние меѓу 15 и 25 години, во 2022 година не отишле на ниту едно туристичко патување. Истражувањето на Евростат покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години не ...

Дури 38 отсто од Европејците во 2022 година не отишле на ниту едно патување

Вечер Прес - 20.02.2024

Граѓаните на Европската Унија, пред сѐ, на возраст над 65 години, но и оние меѓу 15 и 25 години, во 2022 година не отишле на ниту едно туристичко патување. Истражувањето на „Евростат“ покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години ...

Истражување: Дури 38% од граѓаните на Европската унија не патувале во 2022 година

MakPress - 20.02.2024

Граѓаните на Европската унија, пред се на возраст над 65 години, но и оние меѓу 15 и 25 години, во 2022 година не отишле на ниту едно туристичко патување. Истражувањето на Евростат покажа дека 38 отсто од граѓаните на ЕУ на возраст над 15 години не ...