TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Бизарното барање на свекрвата ја запрепасти сопругата на нивниот покоен син

Женски магазин - 15.09.2021

Понекогаш свекрвите навистина немаат мерка Млада жена остана вдовица, откако нејзиниот сопруг почина по долга и тешка битка со ракот. Само неколку дена по неговата смрт, таа беше повикана од нејзиниот свекор и свекрва кои побарале од неа многу ...

ТОЈ ЛУД СВЕТ: Бизарното барање на свекрвата ја ШОКИРАЛО сопругата на починатиот син

Екран - 14.09.2021

Понекогаш свекрвите навистина немаат мерка Млада жена останала вдовица, откако нејзиниот сопруг починал по долга и тешка битка со ракот. Само неколку дена по неговата смрт, таа била повикана од нејзиниот свекор и свекрва со многу бизарно барање.