TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Миле Зечевиќ: Влегов во надзорен, не станав директор на тајна полиција

Независен - 15.03.2019

Надворешниот советник на премиерот, адвокатот Миле Зечевиќ, чека одобрение од Народната банка за да влезе во надзорниот одбор на Стопанска банка Битола. Тоа е платена функција, исто како и консултантската за Владата.

Миле Зечевиќ: Се крена врева како да сум директор во тајна полиција

+инфо - 15.03.2019

Ова е функција во надзорен одбор на банка, а се крена врева небаре сум директор во тајна полиција. Нема судир на интереси, изјавил Миле Зечевиќ, надворешниот советник на премиерот за Независен , кој како што пишува весникот чека одобрение од ...

Советникот на премиерот, Зечевиќ, во Надзорниот на Стопанска банка Битола, никој не гледа судир на интереси

Телма - 14.03.2019

Советникот за адвокатски услуги на премиерот Зоран Заев, Миле Зечевиќ, е избран за надворешен член на Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола. Покрај него таму ќе членуваат и Дејан Панделески, Иванчо Велјановски, Александра Радевска, Илија Тозија ...

Зечевиќ го советува Заев и ќе врши надзор на работата на Стопанска банка Битола

+инфо - 14.03.2019

Челновите на Надзорниот одбор имаат мандат од 4 години. За својата работа ќе бидат наградени месечно со 50 илјади денари. Претседателот на Надзорниот одбор месечно ќе добива по 60 илјади денари.

Се крена врева небаре сум директор во тајна полиција

Република - 15.03.2019

Ова е функција во надзорен одбор на банка, а се крена врева небаре сум директор во тајна полиција. Нема судир на интереси. Вака Миле Зечевиќ во изјава за „ Независен весник “ ја оправдува новата функција во Стопанска банка Битола.

Кој е Миле Зечевиќ, кој влезе во НО на Стопанска банка Битола и го советува Заев

еМагазин - 14.03.2019

Актуелниот советник на премиерот Зоран Заев , за адвокатски услуги, Миле Зечевиќ и официјално стана дел од Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола. Според биографијата која ја доставил до Собранието на акционери на Банката пред седницата на која ...

Миле Зечевиќ, советникот на Заев влезе во Надзорниот одбор на Стопанска банка Битола

еМагазин - 14.03.2019

Собранието на Стопанска банка Битола донесе одлука за избор на членови на Надзорниот одбор на Банката, информираат од таму преку Македонската берза. За членови избрани се Дејан Панделески, Иванчо Велјановски, Александра Радевска и Илија Тозија, а за ...

Миле Зечевиќ на платен список во Стопанска банка Битола и во Влада

IRL - 13.03.2019

Миле Зечевиќ, функционер на СДСМ и советник на премиерот Зоран Заев, и официјално стана дел од раководството на Стопанска банка – Битола. Тој на денешното Собрание на акционери е избран за независен член во Надзорниот одбор на банката како предлог ...