TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Уште еден кинески град презема мерки за сузбивање на Омикрон

Р.С.Европа - 15.01.2022

Јужниот кинески град Жухаи на 15 јануари го суспендираше јавниот автобуски превоз откако беше објавено дека се откриени најмалку седум случаи на високо преносливата варијанта на коронавирусот Омикрон.

Уште еден кинески град презема мерки за сузбивање на омикрон

Канал5 - 15.01.2022

Јужниот кинески град Жухаи на 15 јануари го суспендираше јавниот автобуски превоз откако беше објавено дека се откриени најмалку седум случаи на омикрон. Со масовното тестирање вирусот бил регистриран кај еден поединец кој бил лесно болен и кај шест ...