TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Компаниите растат ако има родова еднаквост на работното место

Црнобело - 25.11.2022

Во организација на Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп Д. О. О. Скопје, како членка на Алијансата за родова еднаквост при Асоцијацијата за е-трговија, во просториите на компанијата се одржа настан посветен на иницијативата која се стреми да ...

Тренчевска: Ја унапредуваме позицијата на жената на пазарот на трудот, родовата еднаквост во приватниот сектор е шанса ...

Нетпрес - 25.11.2022

Министерката за труд и социјална политика, Јованка Тренчевска синоќа присуствуваше на настанот „Зајакнување на позицијата на жените во приватниот сектор“, организиран од Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп, како членка на Алијансата за родова ...

10.000 жени се вработени или работно - оспособени со мерките на Владата

Kumanovo News - 25.11.2022

За нецели 2 години преку мерките на Оперативниот план за активни програми и мерки, се вработиле 3.370 жени, а со вештини и квалификации барани на пазарот на трудот се стекнале 6.035 жени, односно речиси 10.000 жени се вработени или работно- ...

Компаниите растат ако има родова еднаквост на работното место

Бизнис Вести - 25.11.2022

Во организација на Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп Д. О. О. Скопје, како членка на Алијансата за родова еднаквост при Асоцијацијата за е-трговија, во просториите на компанијата се одржа настан посветен на иницијативата која се стреми да ...

Компаниите растат ако има родова еднаквост на работното место

24Инфо - 25.11.2022

Во организација на Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп Д. О. О. Скопје, како членка на Алијансата за родова еднаквост при Асоцијацијата за е-трговија, во просториите на компанијата се одржа настан посветен на иницијативата која се стреми да ...

Компаниите растат ако има родова еднаквост на работното место

Фактор - 25.11.2022

Во организација на Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп Д. О. О. Скопје, како членка на Алијансата за родова еднаквостпри Асоцијацијата за е-трговија, во просториите на компанијата се одржа настанпосветен на иницијативата која се стреми да придонесе ...

Компаниите растат ако има родова еднаквост на работното место

Макфакс - 25.11.2022

Во организација на Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп Д. О. О. Скопје, како членка на Алијансата за родова еднаквост при Асоцијацијата за е-трговија, во просториите на компанијата се одржа настан посветен на иницијативата која се стреми да ...

Компаниите растат ако има родова еднаквост на работното место

Опсервер - 25.11.2022

Во организација на Филип Морис Тутунски Комбинат Прилеп Д. О. О. Скопје, како членка на Алијансата за родова еднаквост при Асоцијацијата за е-трговија, во просториите на компанијата се одржа настан посветен на иницијативата која се стреми да ...

Компаниите растат ако има родова еднаквост на работното место

Иновативност - 26.11.2022

Во организација на „Филип Морис“, Тутунски комбинат Прилеп ДОО Скопје, како членка на Алијансата за родова еднаквост при Асоцијацијата за е-трговија, во просториите на компанијата се одржа настан посветен на иницијативата која се стреми да придонесе ...