TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Запленети еден тон отпадни гуми планирани за греење

Фокус - 06.12.2018

Во Скопје во изминатите два дена воздухот се прочисти, а екипите активно работат на терен против аерозагадувањето. Екипите на општина Гази Баба во текот на вчерашниот ден запленија еден тон отпадни гуми кои биле планирани за греење.

Запленети 2 тона стари гуми во Општина Гази Баба

MTM - 06.12.2018

Општина Гази Баба продолжува со акциите за заплена на отпадни гуми. Како што информираат од Гази Баба, во последната акција на општинските инспектори за заплена на отпадни гуми, инспекторите запленија 1 тон и 50 кг отпадни гуми.

СДСМ: Општина Гази Баба заплени еден тон отпадни гуми планирани за греење

Макфакс - 06.12.2018

Општина Гази Баба во текот на вчерашниот ден заплени еден тон отпадни гуми планирани за греење во ромското маало во Ченто, пред бензинската пумпа на „Макоил“. Ова е само една од мерките што оваа општина и надлежните инспекции ги преземаат против ...

(Фото) Во скопската општина Гази Баба запленети еден тон отпадни гуми

еМагазин - 05.12.2018

Општинските инспектори за животна средина на Општина Гази Баба запленија 1 тон и 50 килограми отпадни гуми во ромското маало на ул. Методија Андонов Ченто, пред бензинската пумпа на Макоил.

СДСМ: Општина Гази Баба заплени еден тон отпадни гуми планирани за греење

24Инфо - 06.12.2018

Општина Гази Баба во текот на вчерашниот ден заплени еден тон отпадни гуми планирани за греење во ромското маало во Ченто, пред бензинската пумпа на „Макоил“. Ова е само една од мерките што оваа општина и надлежните инспекции ги преземаат против ...

ЗАПЛЕНЕТИ НАД 1 ТОН ГУМИ! Гази Баба во втора акција заплени гуми кои биле планирани за палење

MTM - 05.12.2018

Општина Гази Баба продолжува со мерки за зачувување на животната средина. Вчера општинските инспектори за животна средина запленија 1 тон и 50 кг отпадни гуми во ромското маало на ул. Методија Андонов Ченто, пред бензинската пумпа на Макоил.

СДСМ: Континуирано се спроведуваат мерки за почист воздух

А1 On - 06.12.2018

„Последиците од 11 годишното игнорирање на проблемот со загадувањето и системското уништување на зеленилото и животната средина од страна на ВМРО-ДПМНЕ се уште се чувствуваат. За разлика од таквиот неодговорен и игнорантски однос на криминалната ...

Општина Гази Баба во втора акција заплени 1 тон и 50 кг отпадни гуми

А1 On - 05.12.2018

„Општина Гази Баба продолжува со мерки за зачувување на животната средина. Вчера општинските инспектори за животна средина запленија 1 тон и 50 кг отпадни гуми во ромското маало на ул. Методија Андонов Ченто, пред бензинската пумпа на Макоил.

СДСМ: После 11 годишно игнорирање, континуирано се спроведуваат мерки за почист воздух

iPortal - 06.12.2018

Соопштение за јавност Последиците од 11 годишното игнорирање на проблемот со загадувањето и системското уништување на зеленилото и животната средина од страна на ВМРО-ДПМНЕ се уште се чувствуваат.

Општина Гази Баба заплени еден тон стари гуми подготвени за палење

AKO - 05.12.2018

Вчера, општинските инспектори за животна средина запленија 1 тон и 50 кг отпадни гуми во ромското маало на ул.,, Методија Андонов Ченто“, пред бензинската пумпа на Макоил. Ова е втора акција каде се запленуваат отпадни гуми.

СДСМ: Општина Гази Баба заплени еден тон отпадни гуми планирани за греење

Centar - 06.12.2018

Општина Гази Баба во текот на вчерашниот ден заплени еден тон отпадни гуми планирани за греење во ромското маало во Ченто, пред бензинската пумпа на „Макоил“. Ова е само една од мерките што оваа општина и надлежните инспекции ги преземаат против ...

Општина Гази Баба заплени еден тон гуми кои се користеле за греење

Сакам да кажам - 05.12.2018

Инспекторите за животна средина на Општина Гази Баба запленија еден тон отпадни гуми во населбата Ченто, кои се користеле за греење. Во т.н. ромско маало на улицата Методија Андонов-Ченто, пред бензинската пумпа „Макоил“, инспекторите пронашле ...

Гази Баба запленила еден тон гуми планирани за греење

Либертас - 06.12.2018

Општина Гази Баба во текот на вчерашниот ден заплени еден тон отпадни гуми планирани за греење во ромското маало во Ченто, пред бензинската пумпа на „Макоил“, информира СДСМ. „Ова е само една од мерките што оваа општина и надлежните инспекции ги ...

Во општина Гази Баба запленети еден тон гуми што се користеле за греење

МКД - 06.12.2018

Инспектори на општина Гази Баба вчера заплениле еден тон стари автомобилски гуми во т.н. ромско маало на улицата Методија Андонов-Ченто, пред бензинската пумпа „Макоил". Жителите овие гуми ги користеле за греење.

Запленети еден тон отпадни гуми планирани за греење во Ченто

Вечер - 06.12.2018

Запленети еден тон отпадни гуми планирани за греење во ромското маало во Ченто, пред бензинската пумпа на „Макоил“. Акцијата ја спроведе Инспекторатот на општина Гази Баба и ова е само една од мерките што оваа општина и надлежните инспекции ги ...

Општина Гази Баба заплени еден тон гуми кои се користеле за греење

Скопје инфо - 06.12.2018

Општина Гази Баба продолжува со мерки за зачувување на животната средина. Вчера општинските инспектори за животна средина запленија 1 тон и 50 кг отпадни гуми во ромското маало на ул. Методија Андонов Ченто, пред бензинската пумпа на Макоил.