TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Индонезиски близначки раздвоени по раѓање се нашле на „Твитер“ по 16 години

Макфакс - 14.01.2020

Тоа било уште една лежерна вечер на прелистување на социјалните мрежи за 16-годишната Набила Аз-Захра, средношколка од регионот Гова, Јужен Сулавеси, барем додека не почнала да прима чудни коментари и директни пораки од други корисници на „Твитер“.

Близначки раздвоени по раѓањето: Се пронајдоа на социјалните мрежи и нивниот живот се преврти наопаку (ФОТО)

Курир - 14.01.2020

Тоа било уште една лежерна вечер на прелистување на социјалните мрежи за 16-годишната Набила Аз-Захра, средношколка од регионот Гова, Јужен Сулавеси, барем додека не почнала да прима чудни коментари и директни пораки од други корисници на „Твитер“.

Близначки раздвоени по раѓањето: Се пронајдоа на социјалните мрежи и нивниот живот се преврти наопаку (ФОТО)

Скопје24 - 14.01.2020

Тоа било уште една лежерна вечер на прелистување на социјалните мрежи за 16-годишната Набила Аз-Захра, средношколка од регионот Гова, Јужен Сулавеси, барем додека не почнала да прима чудни коментари и директни пораки од други корисници на „Твитер“.