TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Атрактивна кредитна понуда од Комерцијална банка на Саемот на мебел

Пари - 22.03.2023

Уредувањето на домот е вистинско уживање кога на едно место добивате богата понуда на мебел и атрактивни кредитни производи. Токму тоа ви го овозможуваат Комерцијална банка и Скопски саем на претстојниот Саем на мебел, кој се враќа со целата своја ...

Саемот за мебел оваа година ќе се одржи од 29 март до втори април

Република - 20.03.2023

Саемот на Мебел оваа година ќе се одржи од 29 март и ќе трае до втори април, со работно време од 10.00 до 20.00 часот, а ќе се одржи во Комплекс – „Борис Трајковски“. Билети може да се набават на билетарниците пред влезот на Саемот и преку ...

Саемот на мебел годинава од 29 март до 2 април

Опсервер - 20.03.2023

Саемот на мебел, една од најпосетуваните саемски манифестации кај нас, годинава ќе се одржи од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“ во Скопје. На саемот ќе се претстават над 40 домашни и меѓународни брендови со богата понуда на мебел ...

Саемот на мебел од 29 март до 2 април

Курир - 20.03.2023

Саемот на мебел, една од најпосетуваните саемски манифестации кај нас, годинава ќе се одржи од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“ во Скопје. На саемот ќе се претстават над 40 домашни и меѓународни брендови со богата понуда на мебел ...

Саемот на мебел годинава од 29 март до 2 април

MakPress - 20.03.2023

Саемот на мебел, една од најпосетуваните саемски манифестации кај нас, годинава ќе се одржи од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“ во Скопје. На саемот ќе се претстават над 40 домашни и меѓународни брендови со богата понуда на мебел ...

Саемот на мебел годинава од 29 март до 2 април

Во Центар - 20.03.2023

Саемот на мебел, една од најпосетуваните саемски манифестации кај нас, годинава ќе се одржи од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“ во Скопје. На саемот ќе се претстават над 40 домашни и меѓународни брендови со богата понуда на мебел ...

Саемот на мебел годинава од 29 март до 2 април

Канал5 - 20.03.2023

Саемот на мебел, една од најпосетуваните саемски манифестации кај нас, годинава ќе се одржи од 29 март до 2 април во комплексот „Борис Трајковски“ во Скопје. На саемот ќе се претстават над 40 домашни и меѓународни брендови со богата понуда на мебел ...

Саем на мебел од 29 март ќе понуди богата понуда и попусти за утредување на домот

Stylist - 20.03.2023

Сè e подготвено за почетокот на една од најатрактивните саемски манифестации кај нас, запаметена и со нетрпение очекувана заради оригиналните идеи за уредување на домот. Саемот на мебел, кој ќе се одржи од 29 март до 2 април, ви нуди исклучителна ...

САЕМ НА МЕБЕЛ (29.03-02.04) со големи попусти и понуди за уредување на домот

Екран - 21.03.2023

Сѐ е подготвено за почетокот наедна од најатрактивните саемски манифестации кај нас, запаметена и со нетрпение очекувана заради оригиналните идеи за уредување на домот. Саемот на мебел, кој ќе се одржи од 29 март до 2 април, ви нуди исклучителна ...