TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поскапува храната во светот веќе девет месеци

Фактор - 08.04.2021

Во светот храната поскапува веќе десет месеци по ред. Најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, објави денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Светските цени на храната се зголемуваат десет месеци по ред

Бизнис Вести - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Светските цени на храната се зголемуваат десет месеци по ред

Frontline - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Светските цени на храната се зголемуваат десет месеци по ред

Независен - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Цените на храната се зголемуваат десет месеци по ред

Курир - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Светските цени на храната се зголемуваат десет месеци по ред

Скопје инфо - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Светските цени на храната се зголемуваат десет месеци по ред

24Инфо - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Храната поскапува веќе десет месеци по ред

Слободен Печат - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Светските цени на храната се зголемуваат десет месеци по ред

Опсервер - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Светските цени на храната се зголемуваат десет месеци по ред

iPortal - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Цените на храната растат 10 месеци по ред

Вечер Прес - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Цените на храната растат 10 месеци по ред: Што поскапе?

Локално - 08.04.2021

Цените на храната на глобалните пазари продолжија да растат во март десетти месец по ред. Најмногу поскапеа млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на Обединетите нации (ФАО).

Поскапува храната во светот веќе девет месеци

Курир - 08.04.2021

Во светот храната поскапува веќе десет месеци по ред. Најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, објави денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).

Цената на храната се зголемува десет месеци по ред на глобално ниво

Lider - 08.04.2021

Најголем пораст на цената, од 3,9 проценти на месечно ниво, е забележан кај млечните производи во март Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и ...

Светските цени на храната се зголемуваат десет месеци по ред

MakPress - 08.04.2021

Десетти месец по ред цените на храната на глобалните пазари продолжуваат да се зголемуваат и најголем раст има кај млечните производи, месото и растителните масла, соопшти денеска Организацијата за храна и земјоделство на ОН (ФАО).