TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ДРАМА НА ЛЕТОТ ЗА СПЛИТ: Млад маж се обидел насилно да влезе во пилотската кабина, а потоа се заклучил во тоалетот

Фактор - 26.05.2024

Непознато лице се обидело насилно да влезе во пилотската кабина на авионот на Норвешка Ер на аеродромот Гардермоен во Осло, кој требало да полета на летот DI1990 за Сплит во 6:50 часот, а кога не успеал, се заклучил во тоалетот во задниот дел од ...

Драма на летот кон Сплит: 23-годишно момче се обиде да влезе кај пилотите, а потоа се заклучи во тоалетот

ТВ21 - 26.05.2024

Непознато лице се обидело насилно да влезе во пилотската кабина на авионот на Норвешка Ер, а кога не успеал, се заклучил во тоалетот во задниот дел на авионот. Авионот требаше да полета во 6:50 за Сплит.

Драма на летот кон Сплит: 23-годишно момче се обиде да влезе кај пилотите, а потоа се заклучи во тоалетот

Нетпрес - 26.05.2024

Непознато лице се обидело насилно да влезе во пилотската кабина на авионот на Норвешка Ер, а кога не успеал, се заклучил во тоалетот во задниот дел на авионот. Авионот требаше да полета во 6:50 за Сплит.

Драма на лет за Сплит: Maж се обидел насилно да влезе во пилотската кабина и се заклучил во тоалетот

Независен - 26.05.2024

Вистинската драма се одвивала во неделата наутро на аеродромот Гардермоен во Осло. Непознато лице се обиде насилно да влезе во пилотската кабина на Норвешка Ер, која требаше да полета во 6:50 часот на летот DY1990 за Сплит.

ДРАМА НА ЛЕТОТ ЗА СПЛИТ Сакал насилно да влезе во пилотската кабина, па се заклучил во тоалетот

+инфо - 26.05.2024

Полицајците влегле во предниот дел и по краток разговор се упатиле назад каде што се заклучил. Во авионот имало тепачка, сите сакале да видат што се случува, па не било јасно дали полициските сили влегле во тоалетот или патникот сам се предал, ...

ДРАМА НА ЛЕТОТ ЗА СПЛИТ: Маж насилно се обидел да влезе во пилотската кабина, па се заклучил во ТОАЛЕТ

Во Центар - 26.05.2024

Непознато лице се обидело насилно да влезе во пилотската кабина на авионот на Норвешка Ер на аеродромот Гардермоен во Осло, кој требало да полета на летот DI1990 за Сплит во 6:50 часот, а кога не успеал, се заклучил во тоалетот во задниот дел од ...