TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Амбасадорката на САД во НАТО ги повика членките од Западен Балкан да го зголемат трошењето за оружје

МКД - 17.05.2024

Амбасадорката на Соединетите Американски Држави во НАТО Џулиен Смит ги повика земјите од Западен Балкан да се фокусираат на своите евроатлантски амбиции и вредностите на отворените и демократски општества.

Смит: Клучни теми на самитот на НАТО во Вашингтон ќе бидат поделба на товарот за одбраната и Украина

Локално - 16.05.2024

Главните теми на претстојниот самит на земјите-членки на НАТО во јули во Вашингтон ќе бидат распределбите за одбрана и помош за Украина, изјави денеска американската амбасадорка во НАТО, Џулијан Смит.

Смит: Клучни теми на самитот на НАТО во Вашингтон ќе бидат поделба на товарот за одбраната и Украина

365 - 16.05.2024

Главните теми на претстојниот самит на земјите-членки на НАТО во јули во Вашингтон ќе бидат распределбите за одбрана и помош за Украина, изјави денеска американската амбасадорка во НАТО, Џулијан Смит.

Клучни теми на самитот на НАТО во Вашингтон ќе бидат поделба на товарот за одбраната и Украина

Пулс24 - 16.05.2024

Главните теми на претстојниот самит на земјите-членки на НАТО во јули во Вашингтон ќе бидат распределбите за одбрана и помош за Украина, изјави денеска американската амбасадорка во НАТО, Џулијан Смит.

Наскоро важен состанок на НАТО, амбасадорката на САД со предупредување до Србија

Канал5 - 16.05.2024

Главни теми на претстојниот самит на земјите-членки на НАТО во јули во Вашингтон ќе бидат издвојувањата за одбрана и помош за Украина, изјави денеска американската амбасадорка во НАТО, Џулијан Смит.

Смит: Клучни теми на самитот на НАТО во Вашингтон ќе бидат поделба на товарот за одбраната и Украина

MakPress - 17.05.2024

Главните теми на претстојниот самит на земјите-членки на НАТО во јули во Вашингтон ќе бидат распределбите за одбрана и помош за Украина, изјави денеска американската амбасадорка во НАТО, Џулијан Смит.