TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Поликлиниката „Јане Сандански“ и околината утре без вода

Курир - 17.05.2018

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Коста Новаковиќ“ бр. 7 и 9 и поликлиниката „Јане Сандански“. Како што соопшти РЦУК-Скопје, прекинот е поради поправка на водоводна мрежа на улицата „Коста Новаковиќ“ со крстосницата со ...

ЈП Водовод и канализација известува за прекин на водоснабдување

Фактор - 17.05.2018

На ден 18.05.2018г. поради уличен дефект од ф100мм на ул.Коста Новаковиќ раскрсница со Методија Шаторов Шарло, прекинато водоснабдување ќе имаат корисниците на ул.Коста Новаковиќ бр.7 и 9 и Поликлиника Јане Сандански од 09:00 часот сѐ до ...

Поликлиниката „Јане Сандански“ и околината утре без вода

МКД - 17.05.2018

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Коста Новаковиќ" бр. 7 и 9 и поликлиниката „Јане Сандански". Како што соопшти РЦУК-Скопје, прекинот е поради поправка на водоводна мрежа на улицата „Коста Новаковиќ" со крстосницата со ...

Поликлиниката „Јане Сандански“ и околината утре без вода

А1 On - 17.05.2018

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Коста Новаковиќ“ бр. 7 и 9 и поликлиниката „Јане Сандански“. Како што соопшти РЦУК-Скопје, прекинот е поради поправка на водоводна мрежа на улицата „Коста Новаковиќ“ со крстосницата со ...

Поликлиниката „Јане Сандански“ и околината утре без вода

Канал5 - 17.05.2018

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Коста Новаковиќ“ бр. 7 и 9 и поликлиниката „Јане Сандански“. Како што соопшти РЦУК-Скопје, прекинот е поради поправка на водоводна мрежа на улицата „Коста Новаковиќ“ со крстосницата со ...

Поликлиниката „Јане Сандански“ и околината утре без вода

Либертас - 17.05.2018

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Коста Новаковиќ“ бр. 7 и 9 и поликлиниката „Јане Сандански“. Како што соопшти РЦУК-Скопје, прекинот е поради поправка на водоводна мрежа на улицата „Коста Новаковиќ“ со крстосницата со ...

Поликлиниката „Јане Сандански“ и околината утре без вода

Н.Македонија - 17.05.2018

Без вода утре од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Коста Новаковиќ“ бр. 7 и 9 и поликлиниката „Јане Сандански“. Како што соопшти РЦУК-Скопје, прекинот е поради поправка на водоводна мрежа на улицата „Коста Новаковиќ“ со крстосницата со ...

Поликлиниката „Јане Сандански“ без вода

Скопје инфо - 18.05.2018

Без вода од 9 часот ќе останат корисниците од улицата „Коста Новаковиќ“ бр. 7 и 9 и поликлиниката „Јане Сандански“. Како што соопшти РЦУК-Скопје, прекинот е поради поправка на водоводна мрежа на улицата „Коста Новаковиќ“ со крстосницата со улицата ...