TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Која земја е најкорумпирана во Европа?

Фактор - 31.01.2023

Лидер по корупција во Европската Унија (ЕУ) е Унгарија. Унгарија, Бугарија и Романија се најлошо рангирани во европското семејство. Данска е најдобро рангирана, а зад неа се Финска и Шведска, според Индексот на корупција Транспаренси Интернешнл за ...

Унгарија се смета за најкорумпирана земја во ЕУ

Кумановски м. - 31.01.2023

Според последниот извештај на Транспаренси Интернешнл, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

Унгарија се смета за најкорумпирана земја во ЕУ

Макфакс - 31.01.2023

Според последниот извештај на Транспаренси Интернешнл, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

Унгарија се смета за најкорумпирана земја во ЕУ

24Инфо - 31.01.2023

Според последниот извештај на Транспаренси Интернешнл, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

Унгарија со најмногу корупција во јавниот сектор во цела ЕУ

А1 On - 31.01.2023

Според последниот извештај на „Транспаренси Интернешнел“, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

„Транспаренси Интернешнел”: Унгарија со најмногу корупција во јавниот сектор во цела ЕУ

24Инфо - 31.01.2023

Според последниот извештај на „Транспаренси Интернешнел”, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

Унгарија се смета за најкорумпирана земја во ЕУ

MTM - 31.01.2023

Според последниот извештај на Транспаренси Интернешнл, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

Унгарија се смета за најкорумпирана земја во ЕУ

Точка - 31.01.2023

Според последниот извештај на Транспаренси Интернешнл, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

Од цела ЕУ, Унгарија со најмногу корупција во јавниот сектор

Слободен Печат - 31.01.2023

Според последниот извештај на „Транспаренси Интернешнел”, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

„Транспаренси Интернешнел“: Унгарија со најмногу корупција во јавниот сектор во цела ЕУ

Опсервер - 31.01.2023

Според последниот извештај на „Транспаренси Интернешнел“, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

Унгарија, Бугарија и Романија се на дното во ЕУ според индексот на корупција

Н.Македонија - 31.01.2023

Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во Европската Унија, според последниот извештај на „Транспаренси Интернешнел“, Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад скандинавското ...

„Транспаренси Интернешнел“: Унгарија со најмногу корупција во цела ЕУ

Frontline - 31.01.2023

Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад скандинавското трио на ЕУ, при што Данска е најдобро рангирана во класата (90), проследена со Финска (87) и Шведска (83), според перцепцијата на индексот на ...

„Транспаренси Интернешнел“: Унгарија со најмногу корупција во јавниот сектор во цела ЕУ

Либертас - 31.01.2023

Според последниот извештај на „Транспаренси Интернешнел“, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

„Транспаренси Интернешнел“: Унгарија со најмногу корупција во јавниот сектор во цела ЕУ

Во Центар - 31.01.2023

Според последниот извештај на „Транспаренси Интернешнел“, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска унија. Со оценки кои се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...

Унгарија се смета за најкорумпирана земја во ЕУ

Centar - 31.01.2023

Според последниот извештај на „Транспаренси интернешнл“, Унгарија се смета за земја со најмногу корупција во јавниот сектор во целата Европска Унија. Со оценки што се движат од 42 до 46 од 100, Унгарија, Бугарија и Романија се далеку зад ...