TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Боб Дилан го продаде својот имот во шкотските брда за повеќе од 4 милиони фунти

Нетпрес - 08.12.2023

Добитникот на Нобеловата награда и автор на хитовите како „Blowin’ in the Wind“ и „Like a Rolling Stone“ го стави на продажба поседот Олтмор (Aultmore House) на почетокот на оваа година. Импресивна куќа со 16 спални соби во близина на мостот Нети во ...

Боб Дилан го продаде својот имот во шкотските брда за повеќе од 4 милиони фунти

365 - 08.12.2023

Добитникот на Нобеловата награда и автор на хитовите како „Blowin’ in the Wind“ и „Like a Rolling Stone“ го стави на продажба поседот Олтмор (Aultmore House) на почетокот на оваа година. Импресивна куќа со 16 спални соби во близина на мостот Нети во ...