TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Влада: Безбедносната ситуација во државава стабилна без индиции за можни нарушувања

Сител - 24.09.2023

Врз основа на информациите кои се споделени помеѓу безбедносно разузнавачките служби во Република Северна Македонија како и информациите добиени од службите на нашите сојузници во НАТО алијансата, ве информираме дека не постојат индиции кои ...

Влада: Безбедносната ситуација во државава стабилна без индиции за можни нарушувања

Бизнис Вести - 24.09.2023

Врз основа на информациите кои се споделени помеѓу безбедносно разузнавачките служби во Република Северна Македонија како и информациите добиени од службите на нашите сојузници во НАТО алијансата, ве информираме дека не постојат индиции кои ...

Влада: Безбедносната ситуација во државава стабилна без индиции за можни нарушувања

Бриф - 24.09.2023

Врз основа на информациите кои се споделени помеѓу безбедносно разузнавачките служби во Република Северна Македонија како и информациите добиени од службите на нашите сојузници во НАТО алијансата, ве информираме дека не постојат индиции кои ...

Владата ја оценува безбедносната ситуација во државава за стабилна

еМагазин - 24.09.2023

Врз основа на информациите кои се споделени помеѓу безбедносно разузнавачките служби во Македонија како и информациите добиени од службите на нашите сојузници во НАТО алијансата, ве информираме дека не постојат индиции кои укажуваат на нарушување на ...

Влада: Безбедносната ситуација во државава стабилна без индиции за можни нарушувања

24Инфо - 24.09.2023

Врз основа на информациите кои се споделени помеѓу безбедносно разузнавачките служби во Република Северна Македонија како и информациите добиени од службите на нашите сојузници во НАТО алијансата, ве информираме дека не постојат индиции кои ...

Безбедносната ситуација во Македонија е стабилна, нема индиции за можни нарушувања, уверува Владата

МКД - 24.09.2023

Безбедносната состојба во државата, во корелација со случувања на Косово, е стабилна, без никакви индикации за можни нарушувања, сите институции задолжени за безбедноста се максимално будни.

Владата уверува: Институциите будно ја следат состојбата - Македонија е безбедна

Press24 - 24.09.2023

Врз основа на информациите кои се споделени помеѓу безбедносно разузнавачките служби во Република Северна Македонија како и информациите добиени од службите на нашите сојузници во НАТО алијансата, ве информираме дека не постојат индиции кои ...

Влада: Безбедносната ситуација во државава стабилна без индиции за можни нарушувања

Expres - 24.09.2023

Врз основа на информациите кои се споделени помеѓу безбедносно разузнавачките служби во Република Северна Македонија како и информациите добиени од службите на нашите сојузници во НАТО алијансата, ве информираме дека не постојат индиции кои ...

Влада: Безбедносната ситуација во државава стабилна без индиции за можни нарушувања

Канал5 - 24.09.2023

Безбедносната состојба во државата, во корелација со случувања на Косово, е стабилна, без никакви индикации за можни нарушувања, сите институции задолжени за безбедноста се максимално будни.