TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Традиционална велосипедска трка во Куманово по повод 11 Октомври

1tv - 11.10.2018

Околу 100 учесници од велосипедските клубови од Македонија и Бугарија и околу 80 претставници на училшниот спорт и 100-тина деца од градинката „Ангел Шајче“ учествуваа на денешната велосипедска трка по повод празникот „11 Октомври“ денеска во ...

Традиционална велосипедска трка во Куманово „Трофеј „11 Октомври“ (ФОТО)

Кумановски м. - 11.10.2018

Стотина учесници од велосипедските клубови од Македонија и Бугарија денеска беа дел од традиционалната велосипедска трка „Трофеј 11ти Октомври“ која се одржа во Куманово по повод Денот на востанието.

Традиционална велосипедска трка во Куманово по повод 11 Октомври

Вечер - 11.10.2018

Околу 100 учесници од велосипедските клубови од Македонија и Бугарија и околу 80 претставници на училшниот спорт и 100-тина деца од градинката „Ангел Шајче“ учествуваа на денешната велосипедска трка по повод празникот „11 Октомври“ денеска во ...

Традиционална велосипедска трка во Куманово по повод 11 Октомври

А1 On - 11.10.2018

Околу 100 учесници од велосипедските клубови од Македонија и Бугарија и околу 80 претставници на училшниот спорт и 100-тина деца од градинката „Ангел Шајче“ учествуваа на денешната велосипедска трка по повод празникот „11 Октомври“ денеска во ...