TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Истекува рокот за потврдување на листите на кандидати за градоначалници и советници

Независен - 18.09.2021

Денеска истекува рокот до кој општинските изборни комисии (ОИК) официјално треба да ги потврдат сите листи на кандидати за градоначалници и членови на општинските совети и Советот на Град Скопје поднесени од политичките партии, коалициите и групи ...

Истекува рокот за потврдување на листите на кандидати за градоначалници и советници

Опсервер - 18.09.2021

– Денеска истекува рокот до кој општинските изборни комисии (ОИК) официјално треба да ги потврдат сите листи на кандидати за градоначалници и членови на општинските совети и Советот на Град Скопје поднесени од политичките партии, коалициите и групи ...

Истекува рокот за потврдување на листите на кандидати за градоначалници и советници

24Инфо - 18.09.2021

Денеска истекува рокот до кој општинските изборни комисии (ОИК) официјално треба да ги потврдат сите листи на кандидати за градоначалници и членови на општинските совети и Советот на Град Скопје поднесени од политичките партии, коалициите и групи ...

Последен ден за потврдување на листите на кандидати за градоначалници и советници

МКД - 18.09.2021

Денеска истекува рокот до кој општинските изборни комисии (ОИК) официјално треба да ги потврдат сите листи на кандидати за градоначалници и членови на општинските совети и Советот на Град Скопје поднесени од политичките партии, коалициите и групи ...

Истекува рокот за потврдување на листите на кандидати за градоначалници и советници

Бизнис Вести - 18.09.2021

Денеска истекува рокот до кој општинските изборни комисии (ОИК) официјално треба да ги потврдат сите листи на кандидати за градоначалници и членови на општинските совети и Советот на Град Скопје поднесени од политичките партии, коалициите и групи ...

Истекува рокот за потврдување на листите на кандидати за градоначалници и советници

Република - 18.09.2021

Денеска истекува рокот до кој општинските изборни комисии (ОИК) официјално треба да ги потврдат сите листи на кандидати за градоначалници и членови на општинските совети и Советот на Град Скопје поднесени од политичките партии, коалициите и групи ...

Истекува рокот за потврдување на листите на кандидати за градоначалници и советници

Сител - 18.09.2021

Денеска истекува рокот до кој општинските изборни комисии (ОИК) официјално треба да ги потврдат сите листи на кандидати за градоначалници и членови на општинските совети и Советот на Град Скопје поднесени од политичките партии, коалициите и групи ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

24Инфо - 17.09.2021

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените измени и дополнувања на Изборниот законик се определува нов начин на утврдување на ценовниците за емитување платено политичко рекламирање (ППР) ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

Опсервер - 17.09.2021

– Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените измени и дополнувања на Изборниот законик се определува нов начин на утврдување на ценовниците за емитување платено политичко рекламирање ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

Канал5 - 17.09.2021

Радиодифузерите што нема навреме да постапат по новите законски измени, го губат правото да бидат регистрирани за платено политичко рекламирање. Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

CivilMedia - 17.09.2021

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените измени и дополнувања на Изборниот законик се определува нов начин на утврдување на ценовниците за емитување платено политичко рекламирање (ППР) ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

Слободен Печат - 17.09.2021

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените измени и дополнувања на Изборниот законик се определува нов начин на утврдување на ценовниците за емитување платено политичко рекламирање (ППР) ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

Република - 17.09.2021

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените измени и дополнувања на Изборниот законик се определува нов начин на утврдување на ценовниците за емитување платено политичко рекламирање (ППР) ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

Либертас - 17.09.2021

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените измени и дополнувања на Изборниот законик се определува нов начин на утврдување на ценовниците за емитување платено политичко рекламирање (ППР) ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

Бриф - 17.09.2021

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените измени и дополнувања на Изборниот законик се определува нов начин на утврдување на ценовниците за емитување платено политичко рекламирање (ППР) ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

Курир - 17.09.2021

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените измени и дополнувања на Изборниот законик се определува нов начин на утврдување на ценовниците за емитување платено политичко рекламирање (ППР) ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

Нетпрес - 17.09.2021

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените измени и дополнувања на Изборниот законик се определува нов начин на утврдување на ценовниците за емитување платено политичко рекламирање (ППР) ...

АВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

Вечер Прес - 17.09.2021

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со новодонесените измени и дополнувања на Изборниот законик се определува нов начин на утврдување на ценовниците за емитување платено политичко рекламирање (ППР) ...

ААВМУ: Нови правила за ценовниците за платено политичко рекламирање

MakPress - 17.09.2021

Aгенцијата за аудио и аудиовизуелни медиумски услуги ги информира радиодифузерите дека со ново донесените измени и дополнувања на Изборниот законик (Службен весник бр.215 од 16.09.2021) се определува нов начин на утврдување на ценовниците за ...