TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

ОЈО Гостивар бара притвор за 57. годишник – пуштал во промет наркотични дроги

Курир - 04.05.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поведе постапка против едно лице, 57-годишен жител на с.Здуње, за кој постои основано сомнение дека го сторил кривичното дело – Неовластено производство и пушање во промет на наркотични дроги, психотропни ...

Гостиварското обвинителство побара притвор за дилер на дрога

Centar - 04.05.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поведе постапка против едно лице, 57-годишен жител на с.Здуње, за кој постои основано сомнение дека го сторил кривичното дело – Неовластено производство и пушање во промет на наркотични дроги, психотропни ...

30 дена притвор за дилер на дрога​ од Гостивар

Слободен Печат - 04.05.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поведе постапка против едно лице, 57-годишен жител на гостиварското село Здуње, за кој постои основано сомнение дека го сторил кривичното дело неовластено производство и пушање во промет на наркотични дроги, ...

Приведен гостиварец за поседување дрога

Либертас - 04.05.2021

– Основното јавно обвинителство Гостивар поведе постапка против 57-годишен жител на село Здуње, за кој постои основано соменине дека сторил кривично дело „Неовласетно производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Приведен гостиварец за поседување дрога

Опсервер - 04.05.2021

– Основното јавно обвинителство Гостивар поведе постапка против 57-годишен жител на село Здуње, за кој постои основано соменине дека сторил кривично дело „Неовласетно производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...

Приведен гостиварец за поседување дрога

MakPress - 04.05.2021

Основното јавно обвинителство Гостивар поведе постапка против 57-годишен жител на село Здуње, за кој постои основано соменине дека сторил кривично дело „Неовласетно производство и пуштање во промет на наркотични дроги, психотропни супстанции и ...