TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Николоски на Самитот на министри за финансии: Посветени сме на менаџирање со енергетската криза и креирање политики за ...

А1 On - 30.09.2022

Буџетот за 2023 година ќе биде во насока на менаџирање на енергетската криза и креирање политики кои ќе овозможат нашата економија да стане одржлива, модерна и посилна од претходно. Притоа, особено е важно водењето претпазливи домашни политики и ...

Николоски на Самитот на министри за финансии: Посветени сме на менаџирање со енергетската криза и креирање политики за ...

Опсервер - 30.09.2022

Буџетот за 2023 година ќе биде во насока на менаџирање на енергетската криза и креирање политики кои ќе овозможат нашата економија да стане одржлива, модерна и посилна од претходно. Притоа, особено е важно водењето претпазливи домашни политики и ...

Николоски на Самитот на министри за финансии: Посветени сме на менаџирање со енергетската криза

Канал5 - 30.09.2022

„Посветени сме на менаџирање со енергетската криза и креирање политики за одржлив економски раст“. Буџетот за 2023 година ќе биде во насока на менаџирање на енергетската криза и креирање политики кои ќе овозможат нашата економија да стане одржлива, ...

Николоски на Самитот на министри за финансии: Посветени сме на менаџирање со енергетската криза и креирање политики за ...

Пулс24 - 30.09.2022

Буџетот за 2023 година ќе биде во насока на менаџирање на енергетската криза и креирање политики кои ќе овозможат нашата економија да стане одржлива, модерна и посилна од претходно. Притоа, особено е важно водењето претпазливи домашни политики и ...