TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Најдобрите мали градови за живеење во светот

Опсервер - 13.01.2021

– Португалскиот град Порто е на прво место според листата „Смол сити индекс“, за релативно мали градови кои се доста погодни за пристоен живот. Рангирањето е составено од британското списание „Монокл“ и опфаќа 25 градови.

Најдобрите мали градови за живеење во светот

А1 On - 13.01.2021

Португалскиот град Порто е на прво место според листата „Смол сити индекс“, за релативно мали градови кои се доста погодни за пристоен живот. Рангирањето е составено од британското списание „Монокл“ и опфаќа 25 градови.

Најдобрите мали градови за живеење во светот

Курир - 13.01.2021

Португалскиот град Порто е на прво место според листата „Смол сити индекс“, за релативно мали градови кои се доста погодни за пристоен живот. Рангирањето е составено од британското списание „Монокл“ и опфаќа 25 градови.

Мали градови најдобри за живеење

MakPress - 13.01.2021

Португалскиот град Порто е на прво место според листата „Смол сити индекс“, за релативно мали градови кои се доста погодни за пристоен живот. Рангирањето е составено од британското списание „Монокл“ и опфаќа 25 градови.

Најдобрите мали градови за живеење во светот

iPortal - 13.01.2021

Португалскиот град Порто е на прво место според листата „Смол сити индекс“, за релативно мали градови кои се доста погодни за пристоен живот. Рангирањето е составено од британското списание „Монокл“ и опфаќа 25 градови.