TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Економски успешна година – и Владата и бизнисмените задоволни

Алфа - 27.12.2013

Успешна година, над сите очекувања. Економијата ги натфрли и најоптимистичките проекции. Ваквото мислење го делат и бизнисмените и владините претставници. „Резултатите се тука.

Бизнисмените од Северозападна Македонија побараа железница до Албанија и автопат кон Косово

Фактор - 27.12.2013

Владата и бизнисмените со оценка дека 2013 година била добра за нив на економски план, а двете страни се надеваат дека соработката ќе продолжи и догодина.

За владата и бизнисмените 2013 била добра година

Р.С.Европа - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план за Владата и за бизнис заедницата е добра. Ова е констатацијата од денешната средба на премиерот Никола Груевски и членови на Владата со бизнисмени од Комората ...

За Владата и за бизнис заедницата 2013 добра економска година

Економски - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план и за Владата и за бизнис заедницата е добра. Очекуваат и двете страни добрата соработка што се остварила досега да продолжи и следната година.

За Владата и за бизнис заедницата 2013. добра економска година

Сител - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план и за Владата и за бизнис заедницата е добра. Очекуваат и двете страни добрата соработка што се остварила досега да продолжи и следната година.

2013-та беше добра економска година, сметаат и Владата и бизнис заедницата

Lider - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план и за Владата и за бизнис заедницата е добра. Очекуваат и двете страни добрата соработка што се остварила досега да продолжи и следната година.

2013 добра економска година за македонската Влада

Press24 - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план и за Владата и за бизнис заедницата е добра. Очекуваат и двете страни добрата соработка што се остварила досега да продолжи и следната година.

Владата и бизнис заедницата констатираа дека 2013 беше добра економска година

Курир - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план и за Владата и за бизнис заедницата е добра. И двете страни очекуваат добрата соработка што се остварила досега да продолжи и следната година.

За Владата и за бизнис заедницата 2013. е добра економска година

24 Вести - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план и за Владата и за бизнис заедницата е добра. Очекуваат и двете страни добрата соработка што се остварила досега да продолжи и следната година.

Според Владата и бизнис заедницата 2013 е добра економска година

Република - 27.12.2013

На денешната средба помеѓу премиерот Никола Груевски и членови на Владата со бизнисмени од Комората на Северозападна Македонија е констатирано дека годинава што изминува на економски план и за ...

За Владата и за бизнис заедницата 2013. добра економска година

Канал5 - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план и за Владата и за бизнис заедницата е добра. Очекуваат и двете страни добрата соработка што се остварила досега да продолжи и следната година.

За Владата и за бизнис заедницата 2013. добра економска година

А1 On - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план и за Владата и за бизнис заедницата е добра. Очекуваат и двете страни добрата соработка што се остварила досега да продолжи и следната година.

За Владата и за бизнис-заедницата 2013-та е добра економска година

Телеграф - 27.12.2013

Бизнис-секторот на средбата од Владата побара и понатаму да се работи на подобрување на бизнис-климата, инфраструктурата, како што е железничко поврзување со Албанија и автопатско поврзување со ...

2013 добра економска година за Владата и бизнис заедницата

Денешен - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план и за Владата и за бизнис заедницата е добра. Очекуваат и двете страни добрата соработка што се остварила досега да продолжи и следната година.

Владата и бизнис заедницата се согласија дека 2013 беше добра година

Нетпрес - 27.12.2013

Годината што изминува на економски план и за Владата и за бизнис заедницата е добра. И двете страни очекуваат добрата соработка што се остварила досега да продолжи и следната година.