TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Непрекинато се тресе кај Рејкјавик – најсилниот со магнитуда 5.2

ТВ21 - 27.02.2021

Континуирана серија земјотреси во последните денови во близина на исландскиот главен град Рејкјавик резултираше со уште еден, посилен земјотрес. Според агенцијата Ведурстоф, еден од стотиците земјотреси на полуостровот Рејкјанес југозападно од ...

Непрекината серија земјотреси крај Рејкјавик, најсилниот 5,2 степени

Независен - 27.02.2021

Непрекината серија земјотреси минатите денови во близина на исландскиот главен град Рејкјавик резултира со уште еден, посилен земјотрес. Според податоците на метеоролошката агенција Ведурстофа, еден од стотината потреси на полуостровот Рејкјанес, ...

Која осигурителна компанија исплати најголеми премии за жртвите од земјотресот во Хрватска?

Опсервер - 27.02.2021

Република Хрватска во последните години беше погодена од бројни катастрофи – од катастрофални пожари и поплави, до земјотреси и порој во Загреб, во кои граѓаните изгубија имот коj гo стекнуваа можеби цел живот.

Која осигурителна компанија исплати најголеми премии за жртвите од земјотресот во Хрватска?

Фактор - 27.02.2021

Република Хрватска во последните години беше погодена од бројни катастрофи - од катастрофални пожари и поплави, до земјотреси и порој во Загреб, во кои граѓаните изгубија имот коj гo стекнуваа можеби цел живот.

Која осигурителна компанија исплати најголеми премии за жртвите од земјотресот во Хрватска?

24Инфо - 27.02.2021

Република Хрватска во последните години беше погодена од бројни катастрофи – од катастрофални пожари и поплави, до земјотреси и порој во Загреб, во кои граѓаните изгубија имот коj гo стекнуваа можеби цел живот.

Која осигурителна компанија исплати најголеми премии за жртвите од земјотресот во Хрватска?

МКД - 27.02.2021

Република Хрватска во последните години беше погодена од бројни катастрофи - од катастрофални пожари и поплави, до земјотреси и порој во Загреб, во кои граѓаните изгубија имот коj гo стекнуваа можеби цел живот.

Која осигурителна компанија исплати најголеми премии за жртвите од земјотресот во Хрватска?

Банкарство.мк - 27.02.2021

Република Хрватска во последните години беше погодена од бројни катастрофи – од катастрофални пожари и поплави, до земјотреси и порој во Загреб, во кои граѓаните изгубија имот коj гo стекнуваа можеби цел живот.

ВИДЕО: Се тресеше Дубровник - камерите го снимија вчерашниот земјотрес

Press24 - 26.02.2021

Земјотрес со јачина од 4,1 степен бил регистриран во областа Дубровник вчера во 23.07 часот. За време на земјотресот на Страдун, имало само еден човек кој го шетал кучето. Епицентарот на земјотресот бил во близина на Пољице Попово, 20 километри ...