TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Семос Едукација – вашата прва станица за реализација на владините ваучери

Црнобело - 03.07.2020

Имате 18 - 29 години? Добивте ваучер за обуки за дигитални вештини? Појдете во Семос Едукација – има зошто! За да се победи злото наречено Ковид-19, не се потребни само маски и дистанца, потребен е труд и солидарност на сите фронтови – дома, на ...

Семос Едукација – вашата прва станица за реализација на владините ваучери

Фактор - 03.07.2020

Имате 18 - 29 години? Добивте ваучер за обуки за дигитални вештини? Појдете во Семос Едукација – има зошто! За да се победи злото наречено Ковид-19, не се потребни само маски и дистанца, потребен е труд и солидарност на сите фронтови – дома, на ...

Семос Едукација – вашата прва станица за реализација на владините ваучери

Хаштаг - 03.07.2020

Имате 18 - 29 години? Добивте ваучер за обуки за дигитални вештини? Појдете во Семос Едукација – има зошто! За да се победи злото наречено Ковид-19, не се потребни само маски и дистанца, потребен е труд и солидарност на сите фронтови – дома, на ...

Семос Едукација – Вашата прва станица за реализација на владините ваучери

USB - 03.07.2020

Имате 18 – 29 години? Добивте ваучер за обуки за дигитални вештини? Појдете во Семос Едукација – има зошто! За да се победи злото наречено Ковид-19, не се потребни само маски и дистанца, потребен е труд и солидарност на сите фронтови – дома, на ...