TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Нова интернет измама - доколку ја добиете оваа порака на Вибер веднаш пријавете!

Точка - 08.11.2019

Доколку некој се обиде да ве измами, блокирајте го, а принтскрин може да испратите и на “Вибер“ за да дознаат за спамот и да предупредат за некој друг да не може да биде измамен. Овие денови ширум светот на мобилната апликација Вибер пристигнува ...

Бидете внимателни кружи нова измама на ВИБЕР- ако ви стигне ваква порака пријавете веднаш

Магазин - 08.11.2019

Речиси секој од нас користи Вибер апликација која овозможува полесен контакт, но бидете внимателни бидејќи кружи нова измама на најкористената апликација. Па доколку некој се обиде да ве измами, веднаш блокирајте го на Вибер, а принтскрин може да ...

НОВА ИНТЕРНЕТ ИЗМАМА: Доколку ви стигне ваква порака на Вајбер, ВЕДНАШ ПРИЈАВЕТЕ

Слободен Печат - 08.11.2019

Овие денови ширум светот, на мобилните телефони на корисниците на апликацијата Вајбер стига невообичаена порака. Доколку некој проба да ве измами, блокирајте го, а „принтскрин“ можете да пратите на Вајбер, за тие да знаат за тоа и да ги предупредат ...