TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Плажата која ја „прослави“ Леонардо ди Каприо повторно се отвора за туристи

Точка - 25.11.2021

По премиерата на филмот „The Beach“, тајландската плажа ја посетувале и до 5.000 туристи дневно, што довело до нејзино пропаѓање. Заливот Маја и неговата плажа некогаш биле познати само по мал број патници кои доаѓале на ова место за да побегнат од ...

Плажата што ја прослави Ди Каприо повторно се отвора

Независен - 25.11.2021

По премиерата на филмот „Плажа“, на тајландската плажа доаѓаа и до 5.000 туристи дневно, што предизвика нејзино пропаѓање. Заливот Маја и неговата плажа некогаш беа познати само по неколкуте патници кои овде доаѓаа за да побегнат од утврдената ...

Плажата што ја прослави Ди Каприо повторно се отвора

Република - 25.11.2021

По премиерата на филмот „Плажа“, на тајландската плажа доаѓаа и до 5.000 туристи дневно, што предизвика нејзино пропаѓање. Заливот Маја и неговата плажа некогаш беа познати само по неколкуте патници кои овде доаѓаа за да побегнат од утврдената ...