TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Потпишан протокол за заедничка контрола на границата меѓу Косово и Албанија

Либертас - 08.07.2024

Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечља и неговиот албански колега, Тауљант Бала денеска на граничниот премин Морина потпишаа договор за заедничка гранична контрола, со кој ќе се создадат олеснителни услови за жителите од двете страни ...

Косово и Албанија потпиша протокол за заедничка контрола на границата

Н.Македонија - 08.07.2024

Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечља и неговиот албански колега, Тауљант Бала денеска на граничниот премин Морина потпишаа договор за заедничка гранична контрола, со кој ќе се создадат олеснителни услови за жителите од двете страни ...

Косово и Албанија договорија заедничка контрола на границата

Република - 08.07.2024

Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечља и неговиот албански колега, Тауљант Бала, на граничниот премин Морина потпишаа договор за заедничка гранична контрола, со кој ќе се создадат олеснителни услови за жителите од двете страни на ...

Потпишан протокол за заедничка контрола на границата меѓу Косово и Албанија

MakPress - 09.07.2024

Министерот за внатрешни работи на Косово, Џељаљ Свечља и неговиот албански колега, Тауљант Бала денеска на граничниот премин Морина потпишаа договор за заедничка гранична контрола, со кој ќе се создадат олеснителни услови за жителите од двете страни ...