TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Македонска радиодифузија ќе потроши пола милион денари за привремени вработувања

еМагазин - 14.03.2018

Јавното претпријатие Македонска радиодифузија објави оглас за доделување на договор за јавна набавка услуги од агенции за привремени вработувања. Според објавата на Бирото за јавни набавки се работи за договор со проценета вредност од 500.000 денари ...

СОЗР на Владата купува тоалетна хартија за 1,6 милиони денари

еМагазин - 12.03.2018

Службата за општи и заеднички работи на Владата објави оглас за доделување на договор за јавна набавка на тоалетна хартија и брисачи за раце. Според објавата на Бирото за јавни набавки се работи за договор со проценета вредност од 1.600.000 денари ...