TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Жичарница од утре со ново работно време, јавниот превоз в недела со изменет режим на сообраќање

Курир - 30.09.2022

JСП Скопје информира дека Жичарницата од утре, сабота (1.10.2022 год) ќе работи од 10 до 18 часот, притоа 17-17.30 часот ќе биде последно возење од доле нагоре, односно 17.45 часот последно возење од горе надолу.

Жичарница од утре со ново работно време, јавниот превоз в недела со изменет режим на сообраќање

Lider - 30.09.2022

JСП Скопје информира дека Жичарницата од утре, сабота (1.10.2022 год) ќе работи од 10 до 18 часот, притоа 17-17.30 часот ќе биде последно возење од доле нагоре, односно 17.45 часот последно возење од горе надолу.

Jавниот превоз в недела со изменет режим поради маратонот

Макфакс - 30.09.2022

Во недела (2.10.2022 година), во период од 7 до 13.30 часот поради одржување на „Виз Ер Скопски маратон 2022“, дел од возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот, а дел воопшто нема да се вклучат во сообраќај.

Jавниот превоз в недела со изменет режим поради маратонот

MTM - 30.09.2022

Во недела (2.10.2022 година), во период од 7 до 13.30 часот поради одржување на „Виз Ер Скопски маратон 2022“, дел од возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот, а дел воопшто нема да се вклучат во сообраќај.

Изменет возен режим на јавниот превоз заради „Виз Ер Скопски Маратон 2022“

Скопје инфо - 30.09.2022

Од ЈСП Скопје информираат дека во недела (02.10.2022 година), во период од 7 до 13.30 часот поради одржување на „Виз Ер Скопски маратон 2022“, дел од возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот, а дел воопшто нема да се ...

Jавниот превоз в недела со изменет режим поради маратонот

24Инфо - 30.09.2022

В недела (2.10.2022 година), во период од 7 до 13:30 часот поради одржување на „Визер скопски маратон 2022“, дел од возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот, а дел воопшто нема да се вклучат во сообраќај.

Измена на возењето на жичарницата и на возниот ред на автобусите во недела поради претстојниот „Виз Ер Скопски маратон ...

Слободен Печат - 30.09.2022

Жичарницата од утре, сабота (1.10.2022 год) ќе работи во периодот од 10 до 18 часот, притоа од 17 до 17.30 часот ќе биде последно возење од долу нагоре, односно 17.45 часот последно возење од горе надолу, информираат од ЈСП „Скопје“.

Jавниот превоз в недела со изменет режим поради маратонот

Локално - 30.09.2022

В недела (2.10.2022 година), во период од 7 до 13:30 часот поради одржување на „Визер скопски маратон 2022“, дел од возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот, а дел воопшто нема да се вклучат во сообраќај.

Jавниот превоз в недела со изменет режим поради маратонот

Точка - 30.09.2022

В недела (2.10.2022 година), во период од 7 до 13:30 часот поради одржување на „Визер скопски маратон 2022“, дел од возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот, а дел воопшто нема да се вклучат во сообраќај.

Jавниот превоз в недела со изменет режим поради маратонот

Република - 30.09.2022

В недела (2.10.2022 година), во период од 7 до 13:30 часот поради одржување на „Визер скопски маратон 2022“, дел од возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот, а дел воопшто нема да се вклучат во сообраќај.

ЗАТВОРЕНИ УЛИЦИ, ИСКЛУЧЕНИ АВТОБУСИ Сообраќаен хаос во Скопје, в недела се одржува „Виз Ер Скопски маратон“

+инфо - 30.09.2022

Ги потсетуваме сите учесници на маратонот, дека в недела ќе можат бесплатно да го користат јавниот превоз со приложување на стартниот број (маица), информира ЈСП. Во недела (2.10.2022 година), во период од 7 до 13.30 часот поради одржување на „Виз ...

ЈСП: Изменет сообраќаен режим во недела поради „Виз Ер Скопски маратон 2022“

Радио МОФ - 30.09.2022

Јавното сообраќајно претпријатие (ЈСП) информира дека во недела (2 октомври), во период од 7 до 13.30 часот дел од возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот, а дел воопшто нема да се вклучат во сообраќај, поради ...

Поради Скопскиот маратон, ЈСП со изменет сообраќаен режим во недела

MakPress - 01.10.2022

Од јавното сообраќајно претпријатие „Скопје“ информираат дека в недела во периодот од 7 до 13.30 часот поради одржување на „Виз Ер Скопски маратон 2022“, дел од возилата од јавниот превоз ќе сообраќаат по изменет режим од вообичаениот, а дел воопшто ...