TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Битиќи: ВМРО-ДПМНЕ признава дека успеавме да ја намалиме маржата на струјата

ТВ21 - 23.06.2024

„ВМРО-ДПМНЕ признава дека сме направиле добра тендерска постапка бидејќи сме успеале да ја намалиме маржата на добивка која ЕВН ја тарифира кон граѓаните, секако бидејќи е наш резултат и исход од доброто работење ќе го поддржиме тој закон, бидејќи ...

Крмов го предизвика Мицкоски да даде заклетва без „Северна“

Антропол - 23.06.2024

,,Прво и основно, ова не е мандат на ВМРО-ДПМНЕ ова е мандат на незадоволство! Секогаш кога ќе има лоша влада на СДСМ доаѓа ВМРО и обратно. За жал, мандатаре вам ви се обраќам, уште во страт ретириравте на неколку полиња.

(Видео) Крмов до Мицкоски: Дадете заклетва без Северна

Макфакс - 23.06.2024

Пратеникот од Левица, Борислав Крмов, на собраниската седница го повика мандатарот Христијан Мицкоски да даде заклетва без „Северна“. „Секогаш кога ќе има лоша влада на СДСМ, доаѓа ВМРО и обратно и, за жал, мандатаре, Вам Ви се обраќам, уште во ...

(Видео) Крмов до Мицкоски: Дадете заклетва без Северна

Опсервер - 23.06.2024

Пратеникот од Левица, Борислав Крмов, на собраниската седница го повика мандатарот Христијан Мицкоски да даде заклетва без „Северна“. „Секогаш кога ќе има лоша влада на СДСМ, доаѓа ВМРО и обратно и, за жал, мандатаре, Вам Ви се обраќам, уште во ...

Крмов до Мицкоски: Дадете заклетва без Северна

Кајгана - 23.06.2024

Пратеникот од Левица, Борислав Крмов, на собраниската седница го повика мандатарот Христијан Мицкоски да даде заклетва без „Северна“. „Секогаш кога ќе има лоша влада на СДСМ, доаѓа ВМРО и обратно и, за жал, мандатаре, Вам Ви се обраќам, уште во ...

Крмов го предизвика Мицкоски да даде заклетва без „Северна“

4NEWS - 23.06.2024

На собраниската седница, пратеникот од Левица, Борислав Крмов, го предизвика мандатарот Христијан Мицкоски да даде заклетва без „Северна“. – Секогаш кога ќе има лоша влада на СДСМ, доаѓа ВМРО и обратно и, за жал, мандатаре, Вам Ви се обраќам, уште ...

ВИДЕО: Крмов го предизвика Мицкоски да даде заклетва без ,,Северна"

Press24 - 23.06.2024

На собраниската седница, пратеникот од Левица, Борислав Крмов, го предизвика мандатарот Христијан Мицкоски да даде заклетва без „Северна“. - Секогаш кога ќе има лоша влада на СДСМ, доаѓа ВМРО и обратно и, за жал, мандатаре, Вам Ви се обраќам, уште ...

Крмов бара од Мицкоски да даде заклетва без Северна

Фокус - 23.06.2024

Пратеникот од Левица, Борислав Крмов, на собраниската седница го повика мандатарот Христијан Мицкоски да даде заклетва без „Северна“. „Секогаш кога ќе има лоша влада на СДСМ, доаѓа ВМРО и обратно и, за жал, мандатаре, Вам Ви се обраќам, уште во ...

Крмов бара од Мицкоски да даде заклетва без Северна

Либертас - 23.06.2024

Пратеникот од Левица, Борислав Крмов, на собраниската седница го повика мандатарот Христијан Мицкоски да даде заклетва без „Северна“. „Секогаш кога ќе има лоша влада на СДСМ, доаѓа ВМРО и обратно и, за жал, мандатаре, Вам Ви се обраќам, уште во ...