TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

+инфо - 24.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета во Хрватска денеска се сретна со заедницата на Македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Откриена статуата на Света Мајка Тереза во Хрватска

Макфакс - 23.03.2019

Пораки за мир, разбирање и меѓусебно почитување беа истакнати на денешното отоврање на статуата на Света Мајка Тереза во хрватскиот град Карловац. На свечениот настан присуствуваше министерот за дијаспора Едмонд Адеми, кој во својот говор високо го ...

Министерот Адеми во работна посета на Хрватска

24Инфо - 23.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска и утре ќе престојува во работна посета на Хрватска. Во организација на градот Карловац тој денеска ќе присуствува на свеченото откривање на биста на Мајка Тереза во Националното светилиште на ...

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

24Инфо - 24.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета во Хрватска денеска се сретна со заедницата на Македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Откриена статуата на Света Мајка Тереза во Хрватска

24Инфо - 23.03.2019

Пораки за мир, разбирање и меѓусебно почитување беа истакнати на денешното отоврање на статуата на Света Мајка Тереза во хрватскиот град Карловац. На свечениот настан присуствуваше министерот за дијаспора Едмонд Адеми, кој во својот говор високо го ...

Министерот Адеми во работна посета на Хрватска

Опсервер - 23.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска и утре ќе престојува во работна посета на Хрватска. Во организација на градот Карловац тој денеска ќе присуствува на свеченото откривање на биста на Мајка Тереза во Националното светилиште на ...

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

А1 On - 24.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета во Хрватска, се сретна со Заедницата на македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Откриена статуата на Света Мајка Тереза во Хрватска

Нетпрес - 23.03.2019

Пораки за мир, разбирање и меѓусебно почитување беа истакнати на денешното отоврање на статуата на Света Мајка Тереза во хрватскиот град Карловац. На свечениот настан присуствуваше министерот за дијаспора Едмонд Адеми, кој во својот говор високо го ...

Министерот Адеми во работна посета на Хрватска

Сител - 23.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска и утре ќе престојува во работна посета на Хрватска. Во организација на градот Карловац тој денеска ќе присуствува на свеченото откривање на биста на Мајка Тереза во Националното светилиште на ...

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

Сител - 24.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета во Хрватска денеска се сретна со заедницата на Македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Адеми: Со Мајка Тереза се гордеат сите граѓани на Република Северна Македонија

Фокус - 23.03.2019

Со Мајка Тереза се гордат сите граѓани на Република Северна Македонија, без разлика на етничката или верската припадност. Со неа се гордее целиот свет, истакна денеска министерот за дијаспора Едмонд Адеми на церемонијата за свечено откривање на ...

Едмонд Адеми во посета на Хрватска

Скопје1 - 23.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска и утре ќе престојува во работна посета на Хрватска. Во организација на градот Карловац тој денеска ќе присуствува на свеченото откривање на биста на Мајка Тереза во Националното светилиште на ...

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

1tv - 24.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета во Хрватска денеска се сретна со заедницата на Македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Адеми: Со Мајка Тереза се гордеат сите граѓани на Република Северна Македонија

А1 On - 23.03.2019

Со Мајка Тереза се гордат сите граѓани на Република Северна Македонија, без разлика на етничката или верската припадност. Со неа се гордее целиот свет, истакна денеска министерот за дијаспора Едмонд Адеми на церемонијата за свечено откривање на ...

Министерот Адеми во работна посета на Хрватска

Канал5 - 23.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска и утре ќе престојува во работна посета на Хрватска. Во организација на градот Карловац тој денеска ќе присуствува на свеченото откривање на биста на Мајка Тереза во Националното светилиште на ...

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

Макфакс - 24.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета на Хрватска, се сретна со Заедницата на Македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Адеми: Со Мајка Тереза се гордеат сите граѓани на Република Северна Македонија

24 Вести - 23.03.2019

Со Мајка Тереза се гордат сите граѓани на Република Северна Македонија, без разлика на етничката или верската припадност. Со неа се гордее целиот свет, истакна денеска министерот за дијаспора Едмонд Адеми на церемонијата за свечено откривање на ...

Министерот Адеми во работна посета на Хрватска

ММС - 23.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска и утре ќе престојува во работна посета на Хрватска. Во организација на градот Карловац тој денеска ќе присуствува на свеченото откривање на биста на Мајка Тереза во Националното светилиште на ...

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

Вечер - 24.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета во Хрватска денеска се сретна со заедницата на Македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Адеми: Со Мајка Тереза се гордеат сите граѓани на Република Северна Македонија

MakPress - 23.03.2019

Со Мајка Тереза се гордат сите граѓани на Република Северна Македонија, без разлика на етничката или верската припадност. Со неа се гордее целиот свет, истакна денеска министерот за дијаспора Едмонд Адеми на церемонијата за свечено откривање на ...

Министерот Адеми во работна посета на Хрватска

MakPress - 23.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора Едмонд Адеми денеска и утре ќе престојува во работна посета на Хрватска. Во организација на градот Карловац тој денеска ќе присуствува на свеченото откривање на биста на Мајка Тереза во Националното светилиште на ...

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

Centar - 24.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета на Хрватска, се сретна со Заедницата на Македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Адеми: Со Мајка Тереза се гордеат сите граѓани на Република Северна Македонија

1tv - 23.03.2019

Со Мајка Тереза се гордат сите граѓани на Република Северна Македонија, без разлика на етничката или верската припадност. Со неа се гордее целиот свет, истакна денеска министерот за дијаспора Едмонд Адеми на церемонијата за свечено откривање на ...

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

Локално - 24.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета во Хрватска денеска се сретна со заедницата на Македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Откриена статуа на Мајка Тереза во Карловац

Вечер - 23.03.2019

Со Мајка Тереза се гордат сите граѓани на Република Северна Македонија, без разлика на етничката или верската припадност. Со неа се гордее целиот свет, истакна денеска министерот за дијаспора Едмонд Адеми на церемонијата за свечено откривање на ...

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

MakPress - 25.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета во Хрватска денеска се сретна со заедницата на Македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Адеми: Со Мајка Тереза се гордеат сите граѓани на Република Северна Македонија

Сител - 23.03.2019

Со Мајка Тереза се гордат сите граѓани на Република Северна Македонија, без разлика на етничката или верската припадност. Со неа се гордее целиот свет, истакна денеска министерот за дијаспора Едмонд Адеми на церемонијата за свечено откривање на ...

Адеми: Македонската заедница во Хрватска важна алка за градење на соработката

Опсервер - 25.03.2019

Министерот задолжен за дијаспора, Едмонд Адеми, во рамките на неговата посета во Хрватска денеска се сретна со заедницата на Македонците во Хрватска. Министерот Адеми ги информираше присутните за веќе усвоената национална стратегија за соработка со ...

Адеми: Со Мајка Тереза се гордеат сите граѓани на Република Северна Македонија

Опсервер - 23.03.2019

Со Мајка Тереза се гордат сите граѓани на Република Северна Македонија, без разлика на етничката или верската припадност. Со неа се гордее целиот свет, истакна денеска министерот за дијаспора Едмонд Адеми на церемонијата за свечено откривање на ...

Адеми: Со Мајка Тереза се гордеат сите граѓани на Република Северна Македонија

Канал5 - 23.03.2019

Со Мајка Тереза се гордат сите граѓани на Република Северна Македонија, без разлика на етничката или верската припадност. Со неа се гордее целиот свет, истакна денеска министерот за дијаспора Едмонд Адеми на церемонијата за свечено откривање на ...