TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Пет тајни на Messenger кои што треба да ги знаете

Точка - 11.01.2019

Со растењето на популарноста на мобилната апликација на Фејсбук, Закерберг и екипата одлучија да лансираат посебна апликација за комуникација – Messenger. Речиси и да нема ден кога на својот паметен телефон не сте ја користеле апликацијата ...

Корисниците веќе го добија новиот дизајн на Facebook Messenger

USB - 11.01.2019

Софтверските инженери на компанијата напорно работат на голем редизајн на Facebook Messenger веќе неколку месеци. На крајот на септември, ограничен број на корисници имаа можност сами да ги тестираат промените во интерфејсот за мобилна апликација.

Пет тајни на Facebook Messenger што треба да ги знаете

USB - 12.01.2019

Со растењето на популарноста на мобилната апликација на Фејсбук, Цукерберг и екипата одлучија да лансираат посебна апликација за комуникација – Messenger. Речиси и да нема ден кога на својот паметен телефон не сте ја користеле апликацијата ...