TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Оргазмот позитивно влијае на здравјето, еве кои болести можете да ги спречите

Exclusive.mk - 14.03.2018

Рак на дојка Оргазмот дефинитивно придонесува за здравјето на луѓето. Некои истражувања покажале дека оргазмите го спречуваат настанувањето на ракот на дојка и тоа не само кај жените, туку и кај мажте.

Како да знаете дали таа глуми оргазам?

Exclusive.mk - 14.03.2018

Го достигнува врвот подеднакво брзо како и мажот На жените едноставно им треба малку повеќе време за да го достигнат врвот, односно околу 20 минути. Клучот е во тоа да запомните дека треба да бидете трпеливи и да сфатите дека времето што ќе ви треба ...

7 вистини кои првата менструација ги открива за вашето здравје во иднина

Попара - 14.03.2018

Добро е да знаете што првата менструација зборува за вашето здравје и на што треба да внимавате. 1. Здравје на срцето Според резултатите од студијата во која учествувале над милон испитаници, жените кои својата прва менструација ја добиле на 13 ...

7 работи што менструалната крв може да ги открие за вашето здравје

Кафе пауза - 13.03.2018

Луѓето почнуваат сѐ повеќе да зборуваат за менструалниот циклус и тоа не е повеќе табу тема. Ако знаете како треба да изгледа вашата менструална крв, ќе можете да се поштедите од многу опасни заболувања.