TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Епл ја престигна Швајцарија во продажбата на часовници

А1 On - 13.02.2018

Компанијата Епл во последниот квартал од 2017 година продаде повеќе часовници од сите швајцарски компании заедно. Ова е значителен успех, земајќи во предвид дека ги победиле брендовите како Ролекс и Своч.

Епл ја надмина Швајцарија во продажба на часовници

+инфо - 13.02.2018

Во посочениот период Епл продал околу осум милиони часовници, а вкупно во 2017 година околу 18 милиони. Епл ја надмина Швајцарија во продажба на часовници во последниот квартал од 2017 година.

Apple Watch може да ги препознае раните знаци на дијабетес со голема прецизност

Точка - 13.02.2018

Неодамна спроведеното истражување покажало дека паметниот часовник Apple Watch може да препознае рани знаци на дијабетес во дури 85% од случаевите. Иако првата верзија на паметниот часовник на Apple не воодушеви премногу, сепак факт е дека Apple ...

Швајцарците веќе не се на тронот, чии часовници се сега хит?

GSM.mk - 12.02.2018

Според компанијата IDC, технолошкиот гигант Apple во последниот квартал од 2017 година испорачал повеќе паметни часовници од оваа компанија, отколку што изнесувала вкупната продажба на швајцарските произведувачи.

Само овој гигант го може тоа: Продадоа повеќе часовници од Швајцарија

Таратур - 14.02.2018

Кога станува збор за производството на брендирани и првокласни часновници, Швајцарија и нејзините компании од овој сектор се неприкосновен играч на светко ниво. Или барем така беше досега.

Епл ја надмина Швајцарија во продажба на часовници

Сител - 13.02.2018

Епл ја надмина Швајцарија во продажба на часовници во последниот квартал од 2017 година. Статистиката покажува дека „Епл воч“ сам продал повеќе часовници од сите швајцарски брендови заедно.

Apple Watch го надмина целиот пазар на швајцарски часовници

USB - 14.02.2018

Компанијата Apple во последниот квартал од 2017 година продаде повеќе часовници Apple Watch од сите швајцарски компании заедно. Ова е значителен успех, земајќи во предвид дека ги надминаа брендовите како Rolex и Swatch.

Епл ја надмина Швајцарија во продажба на часовници...

Н.Македонија - 13.02.2018

Епл ја надмина Швајцарија во продажба на часовници Епл ја надмина Швајцарија во продажба на часовници во последниот квартал од 2017 година. Статистиката покажува дека „Епл воч“ сам продал повеќе часовници од сите швајцарски брендови заедно.

Епл ја надмина Швајцарија во продажба на часовници

Алсат-М - 13.02.2018

Епл ја надмина Швајцарија во продажба на часовници во последниот квартал од 2017 година. Статистиката покажува дека „Епл воч“ сам продал повеќе часовници од сите швајцарски брендови заедно.