TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Странец објавил водич за мување девојки од Македонија. Се гледате ли себе во ова?

Вечер - 20.01.2018

Странец на возраст од 38 години, кој е во Македонија како менаџер на странска фирма повеќе од две години, решил на блог да постави сопствени искуства и да објави препорака што и како го очекува некој во врска со девојките кога ќе дојде во Македонија.

Странец објавил водич за „мување“ девојки од Македонија

Курир - 20.01.2018

Странец на возраст од 38 години, кој е во Македонија како менаџер на странска фирма повеќе од две години, решил на блог да постави сопствени искуства и да објави препорака што и како го очекува некој во врска со девојките кога ќе дојде во Македонија.

Странец објавил водич за „мување“ девојки од Македонија

Маркукуле - 20.01.2018

Странец на возраст од 38 години, кој е во Македонија како менаџер на странска фирма повеќе од две години, решил на блог да постави сопствени искуства и да објави препорака што и како го очекува некој во врска со девојките кога ќе дојде во Македонија.

Странец објавил водич за мување девојки од Македонија – Се гледате ли себе во ова?

Скопје24 - 20.01.2018

Странец на возраст од 38 години, кој е во Македонија како менаџер на странска фирма повеќе од две години, решил на блог да постави сопствени искуства и да објави препорака што и како го очекува некој во врска со девојките кога ќе дојде во Македонија.

Какви се девојките од Скопје во очите на еден странец

Скопје инфо - 21.01.2018

Странец на возраст од 38 години, кој е во Македонија како менаџер на странска фирма повеќе од две години, решил на блог да постави сопствени искуства и да објави препорака што и како го очекува некој во врска со девојките кога ќе дојде во Македонија.