TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Ердоган:Турција ќе ја дочека зимата без проблеми со енергенсите

Вечер Прес - 26.11.2022

За разлика од европските земји, Турција влегува во зимата без никакви енергетски проблеми, изјави денес претседателот на Турција Реџеп Тајип Ердоган. „Додека европските земји размислуваат како ќе презимат поради енергетската криза, ние влегуваме во ...

Турција ја дочекува зимата без проблеми со енергенсите, тврди Ердоган

Локално - 26.11.2022

За разлика од европските земји, Турција влегува во зима без никакви енергетски проблеми, изјави денеска турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган. – Додека европските земји размислуваат како да зимаат поради енергетската криза, ние мирно влегуваме во ...

ЕРДОГАН: Турција ја дочекува зимата без проблеми со енергенсите за разлика од европските земји

Денешен - 26.11.2022

За разлика од европските земји, Турција влегува во зима без никакви енергетски проблеми, изјави денеска турскиот претседател Реџеп Таип Ердоган. – Додека европските земји размислуваат како да зимаат поради енергетската криза, ние мирно влегуваме во ...

Ердоган: Турција ја дочекува зимата без проблеми со енергенсите

360 степени - 26.11.2022

Тој ја повтори намерата на Анкара да добие пченица од Русија за да ја преработи во брашно и бесплатно да ја испрати во сиромашните земји За разлика од европските земји, Турција влегува во зима без никакви енергетски проблеми, изјави денеска турскиот ...

Ердоган:Турција зимата нема да има проблеми со енергенсите

Пулс24 - 27.11.2022

За разлика од европските земји, Турција влегува во зимата без никакви енергетски проблеми, изјави денес претседателот на Турција Реџеп Тајип Ердоган. „Додека европските земји размислуваат како ќе презимат поради енергетската криза, ние влегуваме во ...