TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

По највисоките македонски планини со Toyota RAV4: Шар Планина (Втор дел)

Automedia - 08.08.2020

Во првиот дел од нашиот „планински серијал“, со Toyota RAV4 Hybrid се искачивме на Кораб, во чест на издржливоста и иновативноста на овој автомобил. Продолжуваме на Шар Планина, каде што нé очекуваат двата следни квалитети на СУВ-моделот што ...

Најбараниот модел светот во првата половина од 2020 година е Toyota Corolla

Додај Гас - 08.08.2020

И додека бестселерот на Volkswagen е неприкосновен на европскиот пазар, тогаш на глобално ниво таа титула ја носи веќе добро познатиот „Јапонец“ Најпродаваниот модел во светот за првите шест месеци од 2020 година е Toyota Corolla.