TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Скопје - кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

+инфо - 13.01.2018

Како градови организатори на ова првенство ќе бидат Скопје од Македонија, Подгорица од Црна Гора и Цеље и Љубљана од Словенија. Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката ...

Навистина ли имате проблем со загадувањето, го прашаа Шилегов во Загреб otkako Скопје се кандидираше за домаќин на ...

Сакам да кажам - 13.01.2018

Проблемот со загадувањето во Скопје, беше едно од прашањата кои му беа поставени на градоначалникот Петре Шилегов, во Загреб, при поднесувањето на заедничката кандидатура со Љубљана и Подгорица за организација на Европското првенство во ракомет за ...

Македонија, Словенија и Црна Гора ја претставија заедничката кандидатура за организација на ракометното ЕП во 2022 ...

Дерби - 13.01.2018

Од Загреб за „Дерби“ Александар Табаковски Македонија има реални шанси да стане коорганизатор на сениорското Европско ракометно првенство во женска конкуренција, кое ќе се одржи во 2022 година.

Шилегов: Скопје има перфектни услови да биде домаќин на едно ЕП!

Gol.mk - 13.01.2018

Петре Шилегов, градоначалникот на Град Скопје, во Загреб зборуваше за кандидатурата на Македонија за женското ракометно Европско првенство (ЕП) кое треба да се игра во 2022 година. „Таткото“ на градот вели дека Скопје ги има сите услови да биде ...

Град Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

А1 On - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

ЕП - Хрватска 2018: Шилегов: Скопје ги има сите потребни капацитети

Сител - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов во Загреб зборуваше за кандидатурата на македонија за женското Европско првенство во 2022 година. Скопје како град домаќин на располагање ги има двете сали во СЦ Јане Сандански и во СЦ Борис Трајковски, ...

Град Скопје поднесе кандидатура за домаќин на ЕП во женски ракомет

Нова ТВ - 13.01.2018

Градоначалникот на Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во 2022 ...

Шилегов: Убеден сум дека ќе го добиеме ЕП 2022...

Н.Македонија - 13.01.2018

Шилегов: Убеден сум дека ќе го добиеме ЕП 2022 Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб зборуваше за кандидатурата на Македонија за Европско првенство во ракомет за жени 2022 година.

Град Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

Поглед - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Шилегов: Убеден сум дека ќе го добиеме ЕП 2022

Стандард - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб зборуваше за кандидатурата на Македонија за женското Европско првенство во ракомет за жени 2022 година. Скопје како град домаќин на располагање ги има двете сали во СЦ „Јане Сандански“ ...

Скопје – кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

Локално - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Град Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет

Спортски - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Скопје – кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

Макфакс - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Скопје – кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

Вечер - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Град Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет

Таратур - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Скопје – кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

Точка - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

24 Вести - 13.01.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок за заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во 2022 година.

Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

Либертас - 13.01.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок за заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во 2022 година.

Скопје – кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

Sky - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет за жени во 2022

Фактор - 13.01.2018

Скопје е еден од градовите кандидати за одржување на европското првенство во ракомет за жени кое ќе се игра во 2022 година. Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката ...

Град Скопје кандидат за домаќин на ЕП во Ракомет во женска конкуренција

iPortal - 13.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Скопје е кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет во 2022 година

Слободен Печат - 14.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Град Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

Скопје инфо - 14.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Град Скопје кандидат за домаќин на ЕП во женски ракомет

Нетпрес - 14.01.2018

Градоначалникот на Град Скопје, Петре Шилегов вчера во Загреб учествуваше на работниот состанок во врска со заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во ...

Скопје кандидат за домаќин на ЕП во ракомет во женска конкуренција

Канал5 - 14.01.2018

Скопскиот градоначалник Петре Шилегов денеска во Загреб учествуваше на работниот состанок за заедничката кандидатура на Македонија, Словенија и Црна Гора за организација на европското првенство во ракомет во женска конкуренција во 2022 година.