TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Построги казни за пиење алкохол на јавно место на Мајорка и Ибица

Курир - 16.05.2024

Продавниците кои нудат алкохол ќе мора да затворат меѓу 21:30 и 8:00 часот. Туристите во делови на островите Мајорка и Ибица ќе се соочат со високи казни за пиење алкохол на улица, откако властите на Балеарските Острови на Шпанија ги заострија ...

Делумна забрана за алкохол во Мајорка и Ибица: Што треба да знаат туристите за новите правила

Точка - 16.05.2024

Туристите во делови на Мајорка и Ибица ќе се соочат со високи казни за пиење алкохол на улиците, откако владата на Балеарските Острови на Шпанија ги заостри законите, кои првпат беа воведени во 2020 година.

Построги казни за пиење алкохол на јавно место на Мајорка и Ибица

24Инфо - 16.05.2024

Туристите во делови на островите Мајорка и Ибица ќе се соочат со високи казни за пиење алкохол на улица, откако властите на Балеарските Острови на Шпанија ги заострија законите, инаку првпат воведени во 2020 година.

Построги казни за пиење алкохол на јавно место на Мајорка и Ибица

Канал5 - 16.05.2024

Туристите во делови на островите Мајорка и Ибица ќе се соочат со високи казни за пиење алкохол на улица, откако властите на Балеарските Острови на Шпанија ги заострија законите, инаку првпат воведени во 2020 година.

Построги казни за пиење алкохол на јавно место на Мајорка и Ибица

Нова ТВ - 16.05.2024

Туристите во делови на островите Мајорка и Ибица ќе се соочат со високи казни за пиење алкохол на улица, откако властите на Балеарските Острови на Шпанија ги заострија законите, инаку првпат воведени во 2020 година.

Построги казни за пиење алкохол на јавно место на Мајорка и Ибица

MakPress - 16.05.2024

Туристите во делови на островите Мајорка и Ибица ќе се соочат со високи казни за пиење алкохол на улица, откако властите на Балеарските Острови на Шпанија ги заострија законите, инаку првпат воведени во 2020 година.

Построги казни за пиење алкохол на јавно место на Мајорка и Ибица

Сител - 17.05.2024

Туристите во делови на островите Мајорка и Ибица ќе се соочат со високи казни за пиење алкохол на улица, откако властите на Балеарските Острови на Шпанија ги заострија законите, инаку првпат воведени во 2020 година.

Построги казни за пиење алкохол на јавно место на Мајорка и Ибица

Frontline - 17.05.2024

Туристите во делови на островите Мајорка и Ибица ќе се соочат со високи казни за пиење алкохол на улица, откако властите на Балеарските Острови на Шпанија ги заострија законите, инаку првпат воведени во 2020 година.