TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Сопственикот на ТикТок двојно побогат за време на пандемија: Еве колку заработил

Пари - 20.06.2021

Добивката и приходите на кинескиот сопственик на ТикТок се дуплираа во 2020 година, потврдувајќи ја популарноста на апликацијата во пандемијата на коронавирусот. Вкупните приходи на Bytedance скокнаа за 111 отсто минатата година, на 34,3 милијарди ...

Приходите на сопственикот на „TikTok“ скокнаа за 111% во 2020-та

Денар - 18.06.2021

Приходите на „ByteDance“, компанијата што е сопственик на „TikTok“, се зголемија повеќе од двојно во 2020-та година, тврди извор запознат со ова прашање, пишува „CNBC“. Приходите од минатата година достигнаа 34,3 милијарди долари, што е за 111% ...

TikTok двојно го зголеми профитот за 2020 година!

Телефони.мк - 18.06.2021

TikTok двојно ги зголеми своите приходи и профитот за минатата 2020 година, што значи дека пандемијата со коронавирусот си го направи своето. Bytedance приходите се искачија за 111% во 2020 година, конкретно на 34,3 милијарди долари, официјално ...

Добивката и приходите на ТикТок двојно зголемени во 2020 година

Независен - 18.06.2021

Добивката и приходите на кинескиот сопственик ТикТок се дуплираа во 2020 година, потврдувајќи ја популарноста на апликацијата во пандемијата на коронавирусот. Вкупните приходи на Bytedance скокнаа за 111 отсто минатата година, на 34,3 милијарди ...

Добивката и приходите на ТикТок двојно зголемени во 2020 година

Канал5 - 18.06.2021

Добивката и приходите на кинескиот сопственик ТикТок се дуплираа во 2020 година, потврдувајќи ја популарноста на апликацијата во пандемијата на коронавирусот. Вкупните приходи на Bytedance скокнаа за 111 отсто минатата година, на 34,3 милијарди ...

Добивката и приходите на ТикТок двојно зголемени во 2020 година

MakPress - 18.06.2021

Добивката и приходите на кинескиот сопственик ТикТок се дуплираа во 2020 година, потврдувајќи ја популарноста на апликацијата во пандемијата на коронавирусот. Вкупните приходи на Bytedance скокнаа за 111 отсто минатата година, на 34,3 милијарди ...