TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Настап на Градскиот дувачки оркестар по повод 11 Октомври

Макфакс - 10.10.2019

По повод празникот 11 Октомври, со почеток во 17:30 часот, од Музеј на град Скопје кон улица Македонија“, па се до плоштадот, Градскиот дувачки оркестар ќе одржи променаден концерт. На оваа музичка променада, членовите на оркестарот ќе ги изведат ...

Градскиот дувачки оркестар денеска ќе одржи променаден концерт на улица Македонија

+инфо - 10.10.2019

Градскиот дувачки оркестар на Град Скопје денеска ќе одржи настап по повод празникот 11 Октомври. Настапот е закажан за 17.30 часот кога од Музеј на град Скопје кон улица Македонија, па сѐ до плоштадот, оркестарот ќе одржи променаден концерт.

Настап на Градскиот дувачки оркестар по повод 11 Октомври

Н.Македонија - 10.10.2019

По повод празникот 11 Октомври, со почеток во 17.30 часот, од Музеј на град Скопје кон улица Македонија“, па се до плоштадот, Градскиот дувачки оркестар ќе одржи променаден концерт. На оваа музичка променада, членовите на оркестарот ќе ги изведат ...

Настап на градскиот дувачки оркестар по повод 11 октомври

Centar - 10.10.2019

Денеска, 10.10.2019 година, (четврток) по повод празникот 11 Октомври, со почеток во 17:30 часот, од Музеј на град Скопје кон улица Македонија“, па се до плоштадот, Градскиот дувачки оркестар ќе одржи променаден концерт.

Настап на градскиот дувачки оркестар

Вечер - 10.10.2019

Денеска, по повод празникот 11 Октомври, со почеток во 17.30 часот, од Музејот на град Скопје кон улицата „Македонија“, па се до плоштадот „Македонија“, Градскиот дувачки оркестар ќе одржи променаден концерт.

Настап на Градскиот дувачки оркестар по повод 11 Октомври

24Инфо - 10.10.2019

По повод празникот 11 Октомври, со почеток во 17:30 часот, од Музеј на град Скопје кон улица Македонија“, па се до плоштадот, Градскиот дувачки оркестар ќе одржи променаден концерт. На оваа музичка променада, членовите на оркестарот ќе ги изведат ...

Настап на Градскиот дувачки оркестар по повод 11 ти октомври

Скопје1 - 10.10.2019

Денеска, 10.10.2019 година, (четврток) по повод празникот 11 Октомври, со почеток во 17:30 часот, од Музеј на град Скопје кон улица Македонија“, па се до плоштадот, Градскиот дувачки оркестар ќе одржи променаден концерт.

Настап на Градскиот дувачки оркестар по повод 11 Октомври

Скопје инфо - 10.10.2019

По повод празникот 11 Октомври, со почеток во 17:30 часот, од Музеј на град Скопје кон улица Македонија“, па се до плоштадот, Градскиот дувачки оркестар ќе одржи променаден концерт. На оваа музичка променада, членовите на оркестарот ќе ги изведат ...

Градскиот дувачки оркестар денеска ќе одржи променаден концерт

MTM - 10.10.2019

Денеска , 10.10. 2019 година, (четврток) по повод празникот 11 Октомври, со почеток во 17:30 часот, од Музеј на град Скопје кон улица Македонија“, па се до плоштадот, Градскиот дувачки оркестар ќе одржи променаден концерт.