TIME.mk

ВЕСТИ

NEWS

Вицепремиерот Димитров на координативен состанок со еврокомесарот Вархеји

ТВ21 - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денес, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок ...

Димитров на координативен состанок со еврокомесарот Вархеји и регионот

Нова ТВ - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денес, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок ...

Димитров на координативен состанок со еврокомесарот Вархеји и регионот

Кумановски м. - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денес, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок ...

Димитров: Самитот во октомври мора да испрати јасен политички сигнал за европската иднина на Западниот Балкан

Локално - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров денес, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок ...

Димитров на состанок Вархеји: Самитот мора да испрати јасен политички сигнал за европската иднина на Западниот Балкан

Lider - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров на средба со Вархеји

Република - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров со Вархеји: Самитот мора да испрати јасен политички сигнал за европската иднина на Западниот Балкан

Телма - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров на состанок Вархеји: Самитот мора да испрати јасен политички сигнал за европската иднина на Западниот Балкан

Frontline - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров на состанок со Вархеји: Довербата во ЕУ е разнишана

Zoom - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, заменик претседателот на Владата задолжен за европски прашања Никола Димитров, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за ...

Димитров на состанок со Вархеји: Самитот мора да испрати јасен политички сигнал за европската иднина на Западниот ...

Слободен Печат - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров- Вархеји: Самитот мора да испрати јасен политички сигнал за европската иднина на Западниот Балкан

24Инфо - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров на состанок Вархеји: Самитот мора да испрати јасен политички сигнал за европската иднина на Западниот Балкан

Бриф - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров на состанок Вархеји: Самитот мора да испрати јасен политички сигнал за европската иднина на Западниот Балкан

Вечер Прес - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров на состанок со еврокомесарот Вархеји

Независен - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров: Самитот мора да испрати јасен политички сигнал за Западниот Балкан

Фокус - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров на состанок Вархеји: Самитот мора да испрати јасен политички сигнал за европската иднина на Западниот Балкан

Скопје инфо - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

ДИМИТРОВ: ЕУ мора да испрати јасен политички сигнал за европската иднина на Западен Балкан

Денешен - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...

Димитров: Самитот мора да испрати јасен политички сигнал за Западниот Балкан

Либертас - 16.09.2021

На иницијатива на еврокомесарот за соседство и проширување Оливер Вархеји, вицепремиерот за европски прашања Никола Димитров денеска, заедно со министрите од регионот надлежни за европското порфолио, учествуваше на состанок за размена на мислења и ...